Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Το Κάπνισμα Βλάπτει Σοβαρά την Υγεία


Τελικά με εκείνο το μέτρο περι απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους τι γίνεται; Καθημερινά σε δημόσιες υπηρεσίες, σε τράπεζες ακόμα και στο Κέντρο Υγεία μα και στα σχολεία βλε΄πουν ότι το μέτρο μπάζει, για να μην πιάσουμε καφέ και εστιατόρια. Μας ζάλισε ο Αβραμόπουλος τόσο καιρό με την αντικαπνιστική καμπάνια και τελικά 3 μήνες μετρά το μέτρο μοιάζει σαν να μην εφαρμόστηκε ποτέ!
Εδώ καλείται άλλο ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας, ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που βιαστικά βιαστικά τρέχει εν μέσω εκλογικής περιόδου να να κάνει την βίζιτα και στο Αμέρικα. Άλλωστε οι αμερικανοί είναι πολύ ευαίσθητοι με το θέμα του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους.
Αναμένουμε εξελίξεις!

1 σχόλιο:

thumper είπε...

Σίγουρα η καλοκαιρινή περίοδος έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την εφαρμογή του μέτρου ως τώρα. Το στοίχημα για την εφαρμογή τους θα πρέπει να κερδηθεί τώρα. Παρόλο που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ο Σεπτέμβρης πιστεύω θα είναι αρκετά κρίσιμος μήνας για το θέμα. Κι αυτό γιατί εκτός του ότι τα μέτρα θα διατηρηθούν ανεξαρτήτου κυβέρνησης, τα μαγαζιά σιγά σιγά θα πρέπει και αυτά να παίρνουνε και τις δικές τους θέσεις για το θέμα και να προσαρμόζονται στις καινούριες ανάγκες μιας και ο κόσμος πολύ σύντομα θα αρχίσει να μεταφέρεται προς το εσωτερικό τους.