Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Η εγκληματικότητα συνεχίζεται



Για να φτάσει κάποιος να κάνει διάρρηξη σε παιδικό σταθμό πρέπει να έχει πέσει πολύ απελπισία λέμε. Διάρρηξη σημειώθηκε στον παιδικό σταθμό "Λαλίτσες" χτές το βράδυ με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει σήμερα καθόλου ο σταθμός. Με τους ληστές της Εθνικής και του ΑΤΜ στην Περίσσα να παραμένουν άφαντοι και φυσικά ασύλλυπτοι η χτεσινή διάρρηξη μάλλον φαντάζει πταίσμα για να έχουμε κάποια σύλληψη. Και όσο θα τελειώνει η τουριστκή σεζόν και ο κόσμος θα αραιώνει, πολύ φοβόμαστε ότι τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών θα ξεπεράσoυν κάθε προηγούμενο όριο. Την ίδια στιγμή η Αστυνομία αρκείται ή καλύτερα διατάζεται στο να απασχολεί τους ελάχιστους άνδρες που διαθέτει το τοπικό τμήμα ώστε να φροντίζει η ΑΕΠΙ(πονεμένη υπόθεση τούτη εδώ) να λαμβάνει τις χρεώσεις που με "κομψό" τρόπο επιβάλλει και με εισαγγελικές διαταγές να αναγκάζει την Αστυνομία να γίνεται ουσιαστικά εισπράκτορας μιας ανώνυμης εταιρείας!

Δυστυχώς η μη σύλληψη ακόμα των ληστών της Εθνικής και του ΑΤΜ της Περίσσας θα ανοίξει την όρεξη σε κακοποιά στοιχεία κάθε έιδους και κάθε εθνικότητας, ώστε η δράση τους και πιο έντονη να γίνει και πιο θρασύς. Μην απορρήσετε λοιπόν εάν ξαφνικά άτομα με σπασμένα ελληνικά ως επι το πλείστον αρχίζουν να τραβάνε τσάντες και να κάνουν μπούκες μέρα μεσημέρι σε μαγαζιά ζητώντας τις εισπράξεις, όσο για τα σπίτια μας τα βράδια και ειδικά εάν κάνουμε να λείψουμε για μερικές μέρες διακοπές μέσα στο χειμώνα θα μοιάζουν για ξερολούκουμα!

Κατά τα άλλα μόνο η οικονομία φαίνεται να νοιάζει τα προεκλογικά παπαγαλάκια που ζητάνε την ψήφο μας σε λίγες μέρες. Αλλά τι να την κάνεις την ανόρθωση της οικονομίας όταν μπείς στο σπίτι σου, στο μαγαζί σου και αντικρύσεις τις οικονομίες μιας ζωής να έχουν κάνει φτερά! Καθημερινά γίνεται όλο και πιο έντονη η επιθυμία να μπορούμε οι ίδιοι να προστατεύουμε τις περιουσίες μας και όχι να τα περιμένουμε όλα από την Αστυνομία, άλλωστε κάποτε ξέραμε πάνω κάτω τον καθένα στο νησί, τώρα με την εισροή τόσων και τόσων νόμιμων μα κυρίως παράνομων μεταναστών η μπάλα δείχνει να έχει χαθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: