Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗ.Κ.Ε.Θ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗ.Κ.Ε.Θ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θήρας (ΔΗ.Κ.Ε.Θ) σας ενημερώνει πως προέβη στην αφαίρεση του συνόλου των αφισών – διαφημιστικών, που είχε αφισοκολλήσει στο νησί. Συγκεκριμένα αφαίρεσε τις αφίσες των τριών συναυλιών (Υπόγεια Ρεύματα, Έμμελον, Γιάννης Κούτρας) και του θεατρικού (Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας), όπου είχε τοποθετήσει σε Φηρά, Καμάρι, Περίσσα και στα δέντρα επί των δρόμων του νησιού. Επίσης, προαναγγέλλει πως ανάλογα θα πράξει και για τις αφίσες των δύο παιδικών παραστάσεων που αυτή τη στιγμή είναι αναρτημένες (Καραγκιόζης – θέατρο Μαριονέτας) την επομένη της λήξης αυτών των εκδηλώσεων.
Καλούμε να ευαισθητοποιηθούν και ν’ ακολουθήσουν παρόμοια τακτική όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για τις υπόλοιπες αφίσες διαφόρων εκδηλώσεων που έχουν ολοκληρωθεί και ακόμα βρίσκονται αναρτημένες στους δρόμους της Σαντορίνης. Είναι απαραίτητο να συμβάλλουμε όλοι στην διατήρηση της αισθητικής, μα κυρίως στη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος στο νησί μας.

--------------------------------------------------------------------------------
Πηγή:http://13wishmaster13.blogspot.com/2009/09/blog-post.html


Θήραζειν: Να και μια πράγματι καλή και κυρίως ΚΑΘΑΡΗ είδηση, απομένει λοιπόν ο ίδιος ο Δήμος να ευαισθητοποιηθεί ακόμα πιο πολύ για το θέμα αυτό της διαφημιστικής ρύπανσης κάθε είδους και μια που μπήκαμε και σε προεκλογική περίοδο να μην αφήσει για μία ακόμη φορά στο έλεος της αφίσσας , των πανό και των σπρέυ το νησί. Χρέος όλων μας να κρατάμε το νησί καθαρό. Ας φτιαχτούν επιτέλους ειδικά σημεία όπου ΜΟΝΟ εκεί θα μπορούν να αναρτούνται διαφημίσεις και ανακοινώσεις κάθε είδους. Επίσης τον τελευταίο καιρό έχουνε ξεφυτρώσει και πάλι εκατοντάδες πινακίδες καταστημάτων, για να μην αναφέρουμε ότι στην μεγαλύτερη τους πλεοψηφία αυτές απαξιούν την Ελληνική γλώσσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: