Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Πώς μου επιτέθηκε ο ξιφίας



Κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της την περασμένη Πέμπτη στη Σαντορίνη από επίθεση του ψαριού που την κάρφωσε κάτω από τα πλευρά. Νοσηλεύεται στο «Γ. Γεννηματάς» έπειτα από δύσκολο χειρουργείο
«E» 8/9

«Τελικά όλα είναι πιθανά»... Η 31χρονη Αγγελική Πουλοπούλου, που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της την περασμένη Πέμπτη στη Σαντορίνη, όταν την κάρφωσε μέσα στη θάλασσα -όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία- ένας... ξιφίας, προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ.
Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ύστερα από ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο και τρεις ημέρες στην εντατική. «Από τη μια λέω γιατί να τύχει σε μένα. Ακούγοντας, όμως, τους γιατρούς, νιώθω τυχερή. Αν με είχε χτυπήσει λίγο παραδίπλα, στην αορτή, δεν θα έφτανα ούτε μέχρι το Κέντρο Υγείας».

«Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Το διώχνω από το μυαλό μου. Θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου σαν να μην έγινε», λέει στο «Εθνος» η 31χρονη μακιγιέζ που κατάγεται από τη Μεσσηνία και ζει στην Αθήνα
Το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα και πολύ σπάνιο παγκοσμίως περιστατικό συνέβη στην παραλία «Καμάρι», όπου η 31χρονη πήγε να κάνει μια βουτιά μετά τη δουλειά της.
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες εργαζόταν σε ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι. «Ηταν απόγευμα, γύρω στις 16.30», περιγράφει στο «Εθνος». «Κολυμπούσα αμέριμνη κι όταν άρχισα να βγαίνω προς την παραλία, λίγο πριν πατώσω, ξαφνικά κάτι με κάρφωσε κάτω από τα πλευρά. Ηταν τελείως απρόσμενο. Αρχικά νόμιζα πως ήταν σίδερο κι ενστικτωδώς το έπιασα και το τράβηξα. Τότε κατάλαβα πως δεν ήταν ψαροτούφεκο, επειδή ήταν λείο και μαλακό και νομίζω πως είχε δοντάκια μπροστά. Κατάλαβα πως πρέπει να ήταν ψάρι». Είναι γενναία κοπέλα, λένε οι γιατροί. (...συνέχεια)
Θήραζειν:Περαστικά και γρήγορα δυνατή και πάλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: