Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Αδέσμευτος διάλογος!!!!


Σας παραθέσαμε πριν την επιστολή του κ.Μυτηληναίου...που και σε εμας άφησε απορίες γιατί μας την έστειλε.

Νάναι καλά πάντως ο φίλος Thria-mata που μπήκε στον κόπο να θέσει ανάλογες απορίες που και εμείς είχαμε στο μυαλό μας και όχι μόνο. Ας πάμε στα Thira-mata όμως...


Η αναφορά μας στον κ Μυτιληναίο , είχε ως αποτέλεσμα , να μας στείλει την παρακάτω επιστολή απάντηση . Να σημειώσουμε , πώς η αναφορά για την παραίτηση του , από Δ.Σ του κλειστού γυμναστηρίου και το θέμα της αφισοκόλλησης , δεν έγινε από εμάς αλλά από το blog «Θηραίος ο αιρετικός αυτόχθων «.


Ευχαριστούμε τον κύριο Μυτιληναίο που μπήκε στο κόπο να ασχοληθεί και να απαντήσει σε ανώνυμες επιστολές , ερωτήσεις , προβληματισμούς .Ο διάλογος πάντα αποδίδει .Για τον λόγο αυτό λοιπόν θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε δημόσια , μέσα από το ανώνυμο blog μας για 2 , 3 θέματα .
1) Ασχολήθηκε καθόλου (από την ιστοσελίδα του τουλάχιστον όχι , δεν γνωρίζουμε από τα άλλα μέσα ) με τη καταδίκη δημοτικού συμβούλου , του κυρίου Ρούσσου Γεώργιου μετά από την καταστροφική του παρέμβαση στο Βαρετάδι του Πύργου ?


2) Πήγατε στη Νάξο να υπερασπιστείτε τον παραπάνω δημοτικό σύμβουλο και αν ναι , πήγατε ως δημοσιογράφος , ως μέλος κάποιου Δ.Σ , ή ως απλός πολίτης ?
3) Ως δημοσιογράφος , γιατί ποτέ δεν ασχοληθήκατε με αυτό το θέμα , στο οποίο ο κύριος Δαλλαμάνης Παναγιώτης είχε εκτενέστερη αναφορά με φωτογραφικό υλικό στο
www.wwna.gr ?
Δεν ενδιαφέρει τους θηραίους πολίτες η καταστροφή του περιβάλλοντος , και η αρπαχτή που κάνουν ορισμένοι ?
4) Αν εσείς προσωπικά θεωρείτε ότι οι ανώνυμοι blogers , συμβάλουν τα μέγιστα τόσο στην πολυφωνία του διαδικτύου, όσο και στην επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί μας , γιατί τους πετάξατε όλους έξω (μαζί και εμάς ) απο την ιστοσελίδα σας ?Πως ερμηνεύετε την απάντηση που μας στείλατε ‘’ ευχαριστούμε για την κατανόηση σας ‘’ ?
Δεν θέλουμε με τίποτε να σας φέρουμε σε δύσκολη θέση και δεν κάνουμε καμία μορφή ιστολογικού δικαστηρίου .Απλά θέτουμε ερωτήματα . Νομίζω θα μας το επιτρέψετε κάτι τέτοιο .
¨Όπως αναφέρεται λοιπόν και εσείς ο ίδιος κύριε Μυτιληναίο , η επί 25 και πλέον χρόνια παρουσία σας στο χώρο της δημοσιογραφίας ,σας δίδαξε να είστε αδέσμευτός . Δεν αποδεικνύετε όμως κάτι τέτοιο με αυτά που γράφετε και με τα θέματα που παρουσιάζετε .
Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως δεν ασχοληθήκατε καθόλου , εσείς και οι συνάδελφοί σας , με το θέμα της παιδικής χαράς του πύργου , καθώς και με τις πρωτοβουλίες των παιδιών που τη σουλουπώσανε .
Προστασία της ΔΗ.Κ.Ε.Θ και οποιοδήποτε φορέα , εμείς σίγουρα δεν κάνουμε. .Απλά μας αρέσει το σωστό να το προβάλουμε , κάτι για το οποίο εσείς μάλλον αδιαφορείτε .
Και από ότι φαίνετε , εσείς , προσπαθείτε να προστατεύσετε κάποιους και το αποδεικνύεται καθημερινά και από το ραδιόφωνο αλλά και από τη ιστοσελίδα σας .
Βγείτε έξω κύριε Μυτιληναίο , και εσείς , αλλά και οι συνάδελφοί σας , να καταγράψετε το χάλι του νησιού μας και μέσα από την δύναμη των μέσων που εκπροσωπείτε , προσπαθήστε και εσείς για τη καλυτέρευσή τους .
Δημοσιογραφία είναι αυτή που κάνετε όλοι σας ? Τι έκανε ο Ρήγας , τι έκανε ο Μαύρος , ο ¨Ασπρος και για τα σημαντικά θέματα του νησιού τίποτα .Κρίμα .Πάντα καλοπροαίρετα , θα περιμένουμε τις απαντήσεις , απόψεις σας , για τα παραπάνω .
Να έχετε ένα καλό , αδέσμευτο βράδυ .
Για τα thira-mata ο ανορθόγραφος ( για να γνωρίζεται πώς να μας προσφωνείτε) .


Πηγή:http://thira-mata.blogspot.com/2009/09/blog-post_13.html

Θήραζειν: Να αναμένουμε τώρα απαντήσεις ή απλά ένα πυροβολικό ραδιοφωνικό μονόλογο; Μένουμε συντονισμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: