Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Ακούει κανείς εκεί στο Δήμο;


Ακούει κανείς εκεί στο Δήμο;


Έχουμε ξαφνιαστεί από τον υπερβάλλοντα ζήλο που δείχνουν οι δύο νεαροί υπάλληλοι του Δήμου της λεγομένης Δημοτικής Αστυνομίας.
Περιφέρονται ένθεν κακείθεν με τα γουόκι τόκι, κάνοντας επιδεικτικά διαλόγους δημόσια!
Βγάζουν πινακίδες από αυτοκίνητα έχοντας θρασύτατη λεκτική συμπεριφορά με οδηγούς και απλούς πολίτες. Καταλαβαίνουμε την ανάγκη που έχει ο Δήμος για κάποια έσοδα…….
Δεν υποστηρίζουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει μια τάξη, αλλά τούτοι δω είναι αδιάκριτοι, αυταρχικοί ,επιπόλαιοι και ¨λίγοι¨….. Από κουβέντες που κάνουμε κατά καιρούς έχουμε αυτή την αίσθηση. Πέρασε μια μέρα ακόμη και το «ξύλο δεν το φάγανε»!
Πιστεύουμε πως οι υπάλληλοι του Δήμου (γιατί υπάλληλοι του Δήμου δεν είναι;) πρέπει να έχουν ένα πρόσωπο διαλλακτικό, επικοινωνιακό ,εφαρμόζοντας τον νόμο καθώς και τις αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου ,αλλά λαμβάνοντας πάντα υπόψη τους ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους και όχι με «ζώα».
Ας ακούσουν εκεί στο Δήμο τα παράπονα του κόσμου και ας τους «μαζέψουν» .Εάν συνεχιστεί αυτή η κωμωδία θα επιστρέψουμε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Οψόμεθα!




Θήραζειν: Αναμένουμε με αγωνία το φωτογραφικό υλικό. Επίσης περιμένουμε πότε θα τολμήσουν αυτοί οι δημοτικοί υπάλληλοι να βγάλουν και τις πινακίδες από τα κάθε λογής ενοικιαζόμενα που καθημερινά στρατοπεδεύουν...στον μονόδρομο για να μην αναφέρουμε ότι ορισμένα επαγγελματικά οχήματα που τυχαίνουν να ανήκουν στον αντίδημαρχο έχουν το ελευθέρας να περνάνε ότι ώρα θέλουν από τον κλειστό για τους ...πολίτες οδηγούς πεζόδρομο πλέον των Φηρών!

1 σχόλιο:

Θηραιος ο Αιρετικος Αυτοχθων είπε...

και να δουμε ποτε επιτελους θα αποφασισουν να φτιαξουν ενα περιφερειακο δρομο στα κατω φηρά και οχι λυσεις ημιμετρα οπως της πεζοδρομησης. αλλα στη μπανανία που ζουμε....