Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Το μακρύ χέρι των κρατικών λειτουργών



Γειά σου Πρωθυπουργέ μας με την ανασύσταση του κράτους. Να τους χαίρεσαι τους δημόσιους λειτουργούς σου.
Τις τελευταίες μέρες και μέσα στην αποκορύφωση της τουριστικής περιόδου έχουν σημειωθεί και καταγγελθεί, δυστυχώς όχι μέχρι εκεί που πρέπει, περιστατικά ατόμων που δηλώνουν υπάλληλοι του Υπεε και της εφορίας και που χρησιμοποιώντας την υπαλληλική τους ιδιότητα, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν και ...εκβιάζουν καταστηματάρχες στο ...τσάμπα! Τελευταίο κρούσμα σε παραλιάκο μπάρ της Βλυχάδας και αφού οι συγκεκριμένοι κύριοι για ώρες μπεκρούλιαζαν στο συγκεκριμένο μαγαζί όταν έφτασε η ώρα του λογαριασμού, χτυπημένος κιόλας στην ταμειακή, αποφάσισαν να θυμηθούν ότι είναι κρατικοί λειτουργοι(τρόμαρα και μαύρο φίδι να τους φάει!) και δεν δεχόντουσαν να πληρώσουν τον λογαριασμό απειλώντας ότι θα κάνουν λεπτομερή έλεγχο στο κατάστημα!
Τελικά το μαγαζί γλίτωσε τον ...λεπτομερή έλεγχο και οι...προικισμένοι υπάλληλοι του υπουργείου οικονομικών την έβγαλαν στο...τσάμπα!
Και δεν είναι το μόνο περιστατικό αυτό. Και από ότι μαθαίνουμε τις τελευταίες μέρες κάτι τέτοιες "αρπαχτές" τις κάνουν και κάτι δικοί μας, όχι απαραίτητα υπάλληλοι της τοπικής εφορείας αλλά του ευρύτερου δημοσιουπαλληλικού μπλόκ που με λίγη εξουσία παραπάνω στα χέρια τους θέλουν να γίνουν αφεντάδες!
Είμαστε και γ... τα κράτη Πρωθυπουργέ μου! Πώς το είπατε κύριε Πρωθυπουργέ;
-Ουγκαγκαμπούμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: