Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

20 κιλά λιγότερα...



Στη φάκα 28χρονος για εμπόριο ναρκωτικών
«E» 21/8

Εναν 28χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που διέμενε στην περιοχή Περιστερίου Αττικής και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Σαντορίνη αλλά και στον Πειραιά συνέλαβαν στον Πειραιά αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Θήρας.
Ειδικότερα, αστυνομικός του Α.Τ. Θήρας παρουσιάστηκε ως αγοραστής και έκλεισε ραντεβού με τον Αλβανό έμπορο για την αγορά ποσότητας δέκα κιλών ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, έναντι του χρηματικού ποσού των 20.000 ευρώ.
Προχθές το μεσημέρι, ο 28χρονος έφτασε σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης στην περιοχή του Πειραιά και παρέδωσε μία βαλίτσα και έναν σάκο ταξιδίου, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, βάρους δέκα κιλών και ογδόντα επτά γραμμαρίων. Μόλις την έδωσε, συνελήφθη.
Μετά τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 249 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα περίστροφο 38ΜΜ, πλήρες, με έξι φυσίγγια, επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο μεταλλικοί επεξεργαστές ινδικής κάνναβης (τρίφτες).
Οι ναρκωτικές ουσίες και τα άλλα είδη κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής.
Παναγιώτης Καρανίκας
Θήραζειν: Ακόμα μια επιτυχία για το Α.Τ Θήρας που παρά την ελλειπή στελέχωση δείχνει στην τοπική κοινωνία ότι όταν θέλει και όταν την αφήνουν δεν είναι μόνο για να κόβει κλήσεις 5:30 το πρωί στην πλατεία με το μάτι και το αυτί του αντιδημάρχου να δίνει εντολές! Τα 20 κιλά που κατασχέθηκαν φαντάζουν βέβαια ελάχιστα αλλά είναι ένα ακόμη χτύπημα στον ύπουλο εχθρό των ναρκωτικών, υπάρχει ακόμα πολύ ...χόρτο και σκόνη στο νησί. Το ότι ένας ακόμη "μετανάστης" ήταν ο ντήλερ το αφήνουμε για σχολιασμό στους ευαίσθητους του προοδευτικού χώρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: