Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Κάτω τα ξερά σας από τη Χαρά! Μισάνθρωπα κτήνη πίσω στις τρύπες σας!

Δικαστική συνέχεια δίνει η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου στα απαράδεκτα δημοσιεύματα

http://rodopinews.gr/wp-content/uploads/2010/01/xara22.jpgΑντί να παρέμβει αυτεπάγγελτα το κράτος του Ραγκούση στα δημοσιεύματα – προτροπές σε κακουργηματικές πράξεις, αναγκάζεται η ίδια η ηρωϊκή δασκάλα να σηκώσει για άλλη μία φορά το σταυρό του μαρτυρίου. Διαβάστε σχετικά στο τέλος του άρθρου.
Στην ελληνική δικαιοσύνη θα κληθούν να δώσουν λόγο οι τουρκόφωνες εφημερίδες που πριν λίγο καιρό προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα φυλλετικής έντασης στην περιοχή της Θράκης και συγκεκριμένα εις βάρος της δασκάλας του χωριού Μεγάλο Δέρειο Εβρου.
Την περίοδο των εορτών είχαν επιλέξει σχεδόν όλες μαζί οι τουρκόφωνες εφημερίδες για να επιτεθούν εκ νέου στη δασκάλα, γράφοντας πως είχε ζητήσει από τους μαθητές του σχολείου να ζωγραφίσουν τον Αλάχ. Κάτι τέτοιο όμως σύμφωνα με τη Χαρά Νικοπούλου δεν είναι αληθές αφού η ίδια γνωρίζει πολύ καλά τα της μουσουλμανικής θρησκείας και πως απεικόνιση ιερών προσώπων δε γίνεται.
Το θέμα είχε φέρει στην επικαιρότητα η εφημερίδα της Κομοτηνής “Φωνή της Ροδόπης” και έγινε θέμα ακόμη και σε κύκλους της κυβέρνησης. Τώρα πλέον θα αποφανθεί η ελληνική δικαιοσύνη για το αν όντως η δασκάλα ζήτησε από τους μαθητές να ζωγραφίσουν τον Αλάχ ή όχι και για το ποιες είναι οι σκοπιμότητες τέτοιων δημοσιευμάτων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολύ συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, από πολύ συγκεκριμένα ΜΜΕ και για το που αποσκοπούν.
Φυσικά η ελευθερία του τύπου στην ελληνική και σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα στη χώρα μας πρέπει να είναι αυτονόητη, όπως και η ελευθερία έκφρασης αλλά και η προστασία των πηγών του δημοσιογράφου και κανείς δε δικαιούται να παραβιάσει στο παραμικρό όλα αυτά, ιδιαίτερα το δικαστήριο. Ομως πίσω από όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να κρύβονται άλλες προσωπικές ή πολιτικές επιδιώξεις ιδιαίτερα μάλιστα όταν αντικείμενο μαζικής επίθεσης είναι μια γυναίκα μόνη της σε ένα χωριό στα ορεινά του Εβρου. Και 1000 φορές άδικο να είχε η Χαρά Νικοπούλου, με τέτοια μεθοδική επίθεση που της γίνεται από τουρκόφωνα έντυπα, “νταήδες” μουσουλμάνους και ορισμένους ντόπιους ελληνόφωνους πολιτικούς πάλι θα κέρδιζε τη συμπάθεια του κόσμου.
ΧΑΡΑ 1

Κάτω τα ξερά σας από τη Χαρά! Μισάνθρωπα κτήνη πίσω στις τρύπες σας!

Η εμπνευστές του ναζισμού, οι μισόζωοι – μισογύνηδες άθλιοι στοχοθετούν (με την ανοχή της νέας διακυβέρνησης πάντα) την ηρωϊκή δασκάλα, Χαρά Νικολοπούλου. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι πλανώνται οικτρά εάν νομίζουν ότι θα επαναφέρουν τις μεσαιωνικές τους πρακτικές στη χώρα που τις αποτίναξε με αίμα!
Όπως έγινε με το παραμυθένιο συμβάν του Κορανίου όπου “φίλοι του ΠΑΣΟΚ” ξεσηκώθηκαν παρέα με τις γνωστές φυλλάδες που έχυναν το φυλετικό και θρησκευτικό τους δηλητήριο ΨΕΥΔΟΛΟΓΩΝΤΑΣ, έτσι και τώρα, χρησιμοποιούν το άλλο όπλο των Μουλάδων:
“Η Χαρά Νικολοπούλου έβαλε τα παιδιά να ζωγραφίσουν τον …Αλλάχ!”
Και έχουν το θράσος να το κάνουν αυτό όταν πριν λίγα εικοσιτετράωρα έγινε απόπειρα δολοφονίας του Δανού σκιτσογράφου που είχε στοχοθετηθεί για τον ίδιο λόγο! Με τις ευχές της διεθνούς τρομοκρατίας!
Με ψευδή δημοσιεύματα σε φασιστικές φυλλάδες προσπαθούν να στοχοποιήσουν τη Χαρά Νικολοπούλου με τα ίδια συκοφαντικά ψέμματα και το κράτος παρακολουθεί αδιάφορο.
Έχουμε δηλαδή κατ’ ουσίαν υποδαύλιση ρατσιστικού και θρησκευτικού μίσους αλλά και το αυτεπάγγελτα διωκόμενο κακούργημα της “Προτροπής σε Κακουργηματική πράξη”.
Οφείλει άμεσα να επέμβει εισαγγελέας και να διωχθούν οι υπεύθυνοι αυτών των συκοφαντικών δημοσιευμάτων αλλά και οι εφημερίδες που τα φιλοξενούν.
Εννοείται ότι οποιαδήποτε απειλή διατυπωθεί εναντίον της Χαράς Νικολοπούλου κινείται στο πλαίσιο της διεθνούς τρομοκρατίας και προχωρούμε άμεσα στα ανάλογα διαβήματα.
Εσείς σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ που προτιμάτε ψήφους αντί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μάλλον θα μείνετε αγκαλιά με την Αλ Κάιντα.
πηγή:ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ


και εμείς με την σειρά μας από: http://santorinischool.blogspot.com/2010/07/blog-post_03.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: