Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Κάθε χρόνο τα ίδια από αγνώστους!

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το Τρωκτικό αποτελεί όαση στην πολύπλευρη ενημέρωση για ένα σωρό θέματα όμως μας εκνευρίζει πολύ η ...όποια αφέλεια του όποιου "άγνωστου" αναγνώστη θέλει να ρίξει λίγη χολή ...για την ακρίβεια και τον ξεπεσμό του νησιού μας.
Δεν είμαστε παράδεισος, ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά τέτοιες αναρτήσεις μόνο εκ του πονηρού προέρχονται.
Να υποθέσουμε λοιπόν ότι ο άγνωστος και ανώνυμος  "αναγνώστης" τις προηγούμενες φορές τα βρήκε όλα τέλεια για να ξαναέρθουν σαν ζευγάρι και πάλι φέτος. Δεν θα σχολιάσουμε τις τιμές αφού από την στιγμή που αυτές είναι απελευθερωμένες και υπάρχει σχετικός κατάλογος που επιδεικνύεται στους πελάτες η αναφορά στο πόσο κοστίζει είναι τουλάχιστον ανούσια. Άμα θέλεις μόστρα και Καλντέρα να την πληρώσεις, έτσι είναι οι νόμοι της αγοράς, εκτός εάν ζούμε σε σοσιαληστική χώρα, σίγουρα λέει έχουμε ...σοσιαληστή πρωθυπουργό! Εάν ο χυμός σας ήταν νερομένος λοιπόν να ζητούσατε έναν μη νερομένο. Ο πελάτης έχει και διακαιώματα εκτός από αναρτήσεις αγαπητέ μου. Στις ξαπλώστρες λοιπόν στον Περίβολο που οι...περισσότερες σας σερβίρουν νερό 6 ευρώ χωρίς να το ζητήσετε και το αποδεχτήκατε τι να πούμε, μάλλον διψούσατε πολύ!
Για αποδείξεις 100% μαζι σας, να τις ζητάτε επίμονα  από την στιγμή που το κράτος νομίζει ότι έτσι θα σώσει την χώρα από την φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα. Αλήθεια εκεί στον Περίβολο πως δεν σας ενόχλησαν οι δεκάδες παράνομοι στην πλεοψηφία τους αλλοδαποί έμποροι κάθε είδους και υπηρεσίας που κάθε 2 με 3 λεπτα εμφανίζονται μπροστά σας με το κάθε λογής εμπόρευμα τους;
Δεν μπορείς να μιλάς για την πολεοδομία της Σαντορίνης μόνο όταν μέχρι πριν λίγους μήνες ο πρώην υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ είχε παράνομη βίλλα την οποία ποτέ δεν την γκρέμισε! Εδώ η πληγή είναι πανελλαδική.
Πληροφοριακά στα Φηρά αλλά και σε άλλα σημεία του νησιού τα περισσότερα μπαρ και κλάμπ δεν λειτουργούν παράνομα αλλά παράτυπα! Τουλάχιστον φροντίστε να τα μάθετε σωστά! Και επιτέλους δεν μπορείτε να τσουβαλιάζετε όλους τους επαγγελματίες ή τους περισσότερους, μας θυμίζετε τον Πάγκαλο όπου όλοι λέει κλέβουν και όλοι φοροδιαφεύγουν. Εσείς αλήθεια πόσο κλέβετε;
Όσο για τον Γερουλάνο την Μπιρμπίλη και τον Παπακωνσταντίνου με το καλό να έρθουν...είναι και η εποχή για το ντοματάκι! Μικρά αλλά πεντανόστιμα!
Τελειώνοντας αγαπητέ άγνωστε αναγνώστη σας περιμένουμε και του χρόνου....να μας τα ξαναπείτε!

Ευχαριστούμε το Τρωκτικό!
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_7979.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: