Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Και ο Μικ έρχεται Σαντορίνη;

Volcanic...Rolling stones!

Διακοπές στην Ελλάδα για τον Mick Jagger

Διαφημίσεις Google


Πόλος έλξης για διάσημους αστέρες της διεθνούς showbiz έχει γίνει φέτος το καλοκαίρι η Ελλάδα. Μετά τους Brad Pitt και Angelina Jolie, τον Tom Cruise και τη Katie Holmes, τον David και τη Victoria Beckham... και ο ηγέτης των Rolling Stones, Mick Jagger, έρχεται στην Ελλάδα...

Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που ο Jagger ψηφίζει Ελλάδα! Πέρυσι είχε επιλέξει για τις διακοπές του το Ιόνιο και συγκεκριμένα την Κεφαλονιά. Φέτος θα πάει προς... Αιγαίο μεριά!


Ο αρχηγός των Rolling Stones με τη σύντροφό του, Lauren Scott, θα επιβιβαστούν στην πολυτελή θαλαμηγό ''Octapus'' και θα κάνουν τη βόλτα τους στο Αιγαίο με στάσεις στη Μήλο και στη Σαντορίνη.


Η άφιξή τους αναμένεται περίπου στα μέσα Αυγούστου και όσο και να θελήσουν να την κρατήσουν μυστική, είναι βέβαιο ότι με αυτή τη... διακριτική θαλαμηγό δεν θα τα καταφέρουν! 
 
Πηγή: http://www.nooz.gr/lifestyle/diakopes-stin-ellada-gia-ton-mick-jagger
 
Θήραζειν: Έχει γίνει της ...μόδας η Σαντορίνη για το Χόλιγουντ, ξέχωρα εάν εμείς δεν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε κατάλληλα και σαν νησί και σαν χώρα, Πρόσφτα λοιπόν βρέθηκε στο νησί μας και η παραγωγός του Toy Story 3  Darla Anderson και έπεται συνέχεια απο επισκέψεις των ανθρώπων του θεάματος. Τους ευχόμαστε να περάσουν ευχάριστα και άνετα...
Όσο για τονΜπράντ ίσως είναι μαζί μας τον Οκτώβριο...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: