Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Αλήτικη επίθεση στον Τουρισμό της Ελλάδας...

«Ο τουρισμός δεν αντέχει άλλο χτύπημα»

Αντίδραση HATTA για τις κινητοποιήσεις των ελεγκτών

Την έντονη αντίδραση του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων προκαλεί η απόφαση της Ένωσης Εναέριας Κυκλοφορίας για 24ωρες κυλιόμενες απεργίες από την Κυριακή 25 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος, κάτι τέτοιο εν μέσω του καλοκαιριού «θα βάλει την οριστική ταφόπλακα σε ό,τι απέμεινε από τον ελληνικό τουρισμό σ΄αυτήν την τόσο άσχημα τουριστική χρονιά».

Ακόμα, επισημαίνει ότι ανεξάρτητα από το δίκαιο των αιτημάτων των ελεγκτών και άλλων συνδικαλιστικών οργάνων στο παρελθόν, όπως των ναυτικών και των εργαζόμενων στα μουσεία, «τέτοιες κινητοποιήσεις ακυρώνουν όλες τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι τουριστικές επιχειρήσεις για να περισώσουν ό,τι είναι ακόμα δυνατόν να περισωθεί».

Καταλήγοντας, ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων απευθύνει έκκληση να μην πραγματοποιηθεί η απεργία, καθώς ο ελληνικός τουρισμός είναι πολύ ευάλωτος πλέον «για να αντέξει και αυτό το χτύπημα».

Στο μεταξύ, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προσέφυγε στα δικαστήρια κατά των κινητοποιήσεων των ελεγκτών. Η απόφαση αναμένεται την Παρασκευή 23 Ιουλίου.



Θήρζειν: Πολύ καλή η κίνηση της Μάγιας  αλλά τι κρίμα αυτή να ακυρώνεται από τους γνωστούς κύκλους αποσταθεροποίησης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: