Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Καλώς Ήλθατε στο νησί ...του κάνει ότι θέλει ο καθένας!

Διαμαρτύρονται για τον πεζόδρομο στην Περίσσα




perissa.jpgΚανένας δεν σέβεται στην Περίσσα, όπως μας καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες της περιοχής, τα σήματα για τον πεζόδρομο με αποτέλεσμα οι επισκέπτες που διασχίζουν με τα παιδιά τους το τμήμα που πεζοδρομήθηκε να βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους μηχανάκια, γουρούνες και αυτοκίνητα. Εάν δεν έχουν σκοπό να αστυνομεύσουν τον πεζόδρομο καλύτερα να τον ανοίξουν, μας είπαν οι επιχειρηματίες οι οποίοι βλέπουν καθημερινά αυτή την απαράδεκτη εικόνα. Χθες στην Περίσσα κάποιοι θεώρησαν σωστό να κλείσουν τμήμα του παραλιακού για πεζούς και αυτοκίνητα επειδή γνωστός δημοσιογράφος έκανε σε κατάστημα της περιοχής το γλέντι του γάμου του.
Θα μπορούσαν ωστόσο οι διοργανωτές της εκδήλωσης να φροντίσουν τα ενημερώνουν τους οδηγούς πριν να φτάσουν στο σημείο που έκλεινε ο δρόμος ότι θα συναντήσουν αδιέξοδο και να τους καθοδηγούν ώστε από παρακαμπτήριο δρόμο να φτάσουν στον προορισμό τους.  Είναι καλό να γίνονται στο νησί γάμοι επωνύμων και εάν χρειαστεί να κλείσουμε και δρόμο, όμως πρώτα διασφαλίζουμε ότι θα εξυπηρετηθούν και όσοι κάνουν τις διακοπές τους στο νησί.


Θήραζειν: Πέρυσι απέκλεισαν το Μεγαλοχώρι για κάτι Ρώσους, τώρα έκλεισαν δημόσιο δρόμο για το μάτια του Σρόιτερ και της Αιγινήτη! Έτσι είναι, οι επώνυμοι και φραγκάτοι, οι υπόλοιποι ας υπομείνουν στην ταλαιπωρία τους. Και συμφωνούμε με τα Νέα της Σαντορίνης, καλοί αυτοί οι γάμοι ακόμα και τα κλεισίματα δρόμων αλλά όχι να ταλαιπωρούμε άδικα και χωρίς ενημέρωση τους υπόλοιπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: