Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Ο Σκάι και τα Γυρίσματα στο Ημεροβίγλι και στην Σαντορίνη



Η δημοσιογραφική έρευνα συναντά το ταξίδι μέσα από το ΣΚΑΪ και την εκπομπή "Γυρίσματα". Το χθες συναντά το σήμερα και αναδεικνύονται η ιστορία, η παράδοση, ο πολιτισμός, η φύση, το περιβάλλον, τα προβλήματα, η ατομική πρωτοβουλία και η συλλογική δράση. Καθημερινά 17:45 – 18:30, ένα διαρκές οδοιπορικό, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και 16:00 -17:00 στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Παρασκευή 10 Ιουλίου στη Σαντορίνη

Ζωντανά από το Ημεροβίγλι της Θήρας, για ένα ακόμη μαγευτικό απόγευμα στο νησί που «πρέπει να πας». Το Ημεροβίγλι βρίσκεται κοντά στα Φηρά και είναι κτισμένο στο ψηλότερο σημείο της καλντέρας, γι’ αυτό και πολλοί το προτιμούν για τις γαμήλιες τελετές.

Επισκεπτόμαστε το Κτήμα Σιγάλα στην Οία και μας μιλούν για την ιδιαιτερότητα του αμπελιού στη Σαντορίνη και τις εξαιρετικέςποικιλίες του κρασιού, μερικές από τις οποίες δοκιμάζουμε την ώρα που ο ήλιος πέφτει...

Περίβολος, Περίσσα, κόκκινη παραλία, άσπρη παραλία, Καμάρι. Οι «πολύχρωμες» παραλίες της Σαντορίνης και η μαύρη άμμος, δημιουργούν ένα μοναδικό σύνολο. Στα προσεγμένα παραλιακά μπαράκια η ένταση είναι διαρκής…

Φθάνουμε στη Ρίβα, το λιμάνι της Θηρασιάς που δένουν τα πλοία της γραμμής και οι λάντζες από την Οία. Ο χρόνος γυρνάει αυτόματα πίσω, το τοπίο γίνεται άγριο, μυστηριώδες.

Τα στενά δρομάκια των Φηρών κατακλύζονται από τουρίστες. Οι ήχοι μπερδεύονται και το πάρτι ξεκινά. ʼνθρωποι από κάθε γωνιά του κόσμου βρίσκονται εκεί, μαζί με αυτούς κι εμείς για να σας δείξουμε τις νύχτες στη Σαντορίνη.

Πηγή: http://gyrismata.skai.gr/

Δείτε όλη την εκπομπή στην παρακάτω σύνδεση:
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=102505

Υγ: Η Στέηση έκλεψε την παράσταση... ;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: