Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Η Οπρα Γουίνφρεϊ στην Σαντορίνη


H βασίλισσα της διεθνούς σόουμπιζ απόλαυσε τις ομορφιές αλλά και τα φαγητά τον νησιού κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας που οργάνωσε για τους συνεργάτες της.
Στη Σαντορίνη βρέθηκε για μία ημέρα η Οπρα Γου-νφρεϊ με το κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Gem», όπου γοητεύτηκε από την ξεχωριστή ομορφιά του νησιού, tis ιδιαίτερες παραλίες του αλλά και το ονομαστό ηλιοβασίλεμα της Οίας. Είναι γνωστό άλλωστε πως αυτόν τον καιρό η βασίλισσα των chat shows απόλαυσε tis διακοπές της μαζί με τους συνεργάτες της σε μια κρουαζιέρα που διοργάνωσε αποκλειστικά για εκείνους και με όλα τα έξοδα μάλιστα πληρωμένα από την ίδια. Ετσι, λοι­πόν, οι ομορφιές της Μεσογείου δεν ήταν δυνατόν να λείψουν από το πρόγραμμα και η Οπρα φρόντισε να tis ζήσει από κοντά μαζί τους. Πριν από δύο εβδομάδες το πολυτελέστατο κρουα­ζιερόπλοιο έδεσε στην όμορφη Σαντορίνη, όπου το πρωί η διά­σημη τηλεπαρουσιάστρια με ειδικό tender απόλαυσε tis παρα­λίες του νησιού -χωρίς όμως να πλησιάσει tis ακτές- κάνοντας το μπάνιο της.
Το απόγευμα, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, αν μη τι άλλο βρέθηκε στην Οία και φυσικά στην περιοχή Αμμούδι και συγκε­κριμένα στην ταβέρνα «Sunset». Διακριτική ήταν η παρουσία έξι ατόμων της ασφάλειάς της για την προστασία της, ενώ η παρέα της απαρτιζόταν από δέκα άτομα. Η δισεκατομμυριούχος Οπρα κατά την άφιξή της έδειξε μεγάλη αδυναμία στα θαλασσινά και δεν παρέλειψε να επιλέξει την αστακομακαρονάδα. «Ηταν πο­λύ ευγενική, κοινωνική και ευχάριστη. Εντυ­πωσιάστηκε από την ξεχωριστή ομορφιά τns Σαντορίνης, tis υπέροχε$ Θάλασσε5, αλλά ευ­χαριστήθηκε και με το φαγητό μας», λέει υπάλ­ληλος της ψαροταβέρνας. Υστερα από τρεις ώρες επιβιβάστηκαν στο ιδιωτικό σκάφος που τους περίμενε για να τους οδηγήσει στο κρου­αζιερόπλοιο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Best Travel», ταξιδιωτικού πρακτορείου του Σικάγου, η κρουαζιέρα που έκανε δώρο στους συνεργάτες της υπολογίζεται ότι της κόστισε περί τα 3.800 ευρώ το άτομο. Θεώρησε ότι έτσι ήταν ο καλύτερος τρόπος για να επιβραβεύσει τους εργαζομένους της με τη δεκαήμερη αυ­τή κρουαζιέρα. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε τέτοιο δώρο, αφού το 2005 είχε πάει τους υπαλλήλους της, πάλι με όλα τα έξοδα δικά της, στη Χαβάη. Το ταξίδι αναψυχής είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέ ρες, με πρώτο σταθμό τη Βαρκελώνη, στη συνέχεια τη Σιβιτέκια, τη Μεσίνα και τέταρτο προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Και τό­τε, στα μέτρα ασφαλείας για την άφιξή της υπήρξε διακριτικότητα. Επειδή είναι λάτρηε του αρχαίου πολιτισμού Tns Ελλάδας επισκέ­φθηκε την Ακρόπολη, μετά περπάτησε στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας, στο Μοναστη­ράκι και τέλος κατέληξε για φαγητό στο Μι­κρολίμανο του Πειραιά. Η σιδηρά κυρία των media αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρ­νη και τη Σαντορίνη. Τελευταίος προορισμός αυτού του ωραίου ταξιδιού ήταν η Μάλτα.
Ναι μεν η περιήγηση αυτή ήταν μια μονα­δική κίνηση από την πλευρά της Οπρα προς τους ανθρώπους που εργάζονται για εκείνη, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η πιο καλοπληρωμένη γυναίκα της διεθνούς σόουμπιζ, με τα έσοδά της την περασμένη χρονιά να αγγίζουν τα 197 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την έγκυρη λίστα που δημοσιεύει κάθε χρόνο το περιοδικό «Forbes».

Δεν υπάρχουν σχόλια: