Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

¨Έλεος πια !!!!!



¨Έλεος πια !!!!!

Για πολλοστή φορά και μετά από συνεχόμενες τοποθετήσεις από αναγνώστες μας , κάνουμε θερμή παράκληση .

Εφόσον δεν μπορείτε να φτιάξετε τους δρόμους μας , εδώ στη Σαντορίνη , στον νούμερο ένα προορισμό του κόσμου , κλείστε ορισμένους που αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και μπαλώστε ορισμένες τρύπες ξυράφια .

Τη παρακάτω φωτογραφία , μας την έστειλε κάποιος αναγνώστη μας και αφορά τον νούμερο ένα δημόσιο κίνδυνο του νησιού .Ο δρόμος πύργου εμπορείου .Πρέπει δηλαδή να θρηνήσουμε θύματα για να αποφασίσουν οι υπεύθυνοι να κάνουν κάτι . (...συνέχεια)

Πηγή:http://thira-mata.blogspot.com/2009/07/blog-post_16.html

Θήραζειν:Το πρόβλημα της οδικής ασφάλειας είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του νησιού και τόσα χρόνια ελάχιστα έχουν γίνει ώστε ατυχήματα και δυστυχήματα να μειωθούν. Είναι κρίμα να στιγματίζεται το νησί με τον θάνατο ενός ανθρώπου που ήρθε εδώ να περάσει καλά και ξένοιαστα, πόσο μάλλον όταν οι θάνατοι και τα ατυχήματα δεν είναι κάτι καθόλου σπάνιο. Επίσης είναι λυπηρό να θυμόμαστε τα κακά των δρόμων αλλά και την ασχετοσύνη των οδηγών μόνο όταν παθαίνει κάτι άνθρωπος δικός μας και του νησιού.
Το ελάχιστο που γινόταν τις προηγούμενες χρονιές ήταν η διαγράμμιση των δρόμων, φέτος ούτε για αυτό δεν ήταν ικανοί οι άρχοντες του νησιού, αλλά εντάξει τα λύσαμε τα προβλήματα μας, πήραμε τον Καραχάλιο με το μέρος μας τον κάναμε και Πρόερο ΔΛΤ και πάμε βούρ για τρίτη τετραετία ...απραξίας! 7 νεκροί σε 10 μέρες δεν τιμάει κανέναν μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: