Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Οι γραφειοκράτες , κατακρίνουν τη γραφειοκρατία



Τέσσερα είναι τα προβλήματα που πονοκεφαλιάζουν τον δήμαρχο και αναζητά από το επιστημονικό επιτελείο του , λύσεις .Επικαλείστε κύριε δήμαρχε πώς η γραφειοκρατία εμποδίζει το έργο του δήμου, και πως είναι υπεύθυνη για το χάλι που έχουμε .
Τα προβλήματα όμως είναι πολλά παραπάνω και για να ασχοληθεί το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ προσωπικό του δήμου θα περάσουν ακόμη πολλά χρόνια .
Η γραφειοκρατία μπλόκαρε τους επιστήμονες και έφτιαξαν την σκοτώστρα δρόμο , πύργου εμπορείο ?

Η γραφειοκρατία , έφτιαξε τον δρόμο προς τον προφήτη Ηλία για μονόποδες πολίτες , έτσι ώστε όταν ανεβαίνει ένα πούλμαν , να μην μπορεί να κατέβει ένα απλό Ι.Χ ?
Η γραφειοκρατία εμπόδισε τους επιστήμονες και την δημαρχάρα μας , για το χάλι που έχουν οι παιδικές χαρές στον νησί , με αποκορύφωμα την παιδική χαρά του πύργου ?
Η γραφειοκρατία βάζει το χέρι της και το νησί φέτος είναι ποιο βρώμικο από ποτέ ?
Η γραφειοκρατία εμποδίζει την ομαλή και σωστή διακίνηση του τουρισμού -προερχόμενος από την κρουαζιέρα - , έτσι ώστε να οικονομάνε και άλλα χωριά εκτός από την Οία και τα Φηρά ?

Η γραφειοκρατία ευθύνεται για τα άσκοπα χρήματα που σπαταλάτε τόσα χρόνια για το λιμάνι του Αθηνιού , χωρίς ποτέ να φτιάχνετε κάτι ουσιώδες ?
Η γραφειοκρατία ευθύνεται , για το ότι , αν αφήσεις το αυτοκίνητο σου στο parking το μεγάλο στα Φηρά , το βρίσκεις καλυμμένο από δέκα στρώματα χώμα ?


Η γραφειοκρατία σας φταίει , που τόσα χρόνια δεν έχετε φτιάξει δεύτερο τελεφερίκ για την διευκόλυνση του τουρισμού μας ?
Η γραφειοκρατία ευθύνεται , που τόσα χρόνια εισπράττετε του κόσμου τα χρήματα και τα ταμεία σας (χωρίς να κάνετε τίποτε το ουσιώδες )είναι πάντα ελλειμματικά ? Τη γραφειοκρατία εσείς τη δημιουργείτε , με νέες ανακαλύψεις τύπου ιδιοκτησία πολιτών και καταπάτηση της κρατικής Γής .Αναλογίζεστε τα προβλήματα που δημιουργείτε , σε ένα κλάδο που βγάζει ψωμί αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε , αλλά φυσικά και στον απλό κοσμάκη .Τέτοιες απατεωνιές μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε .
Αφήστε λοιπόν την πιπίλα της γραφειοκρατίας , γιατί ποιο γραφειοκράτες από εσάς δεν υπάρχουν .
Μπαίνουμε στον Αύγουστο και ο δήμαρχος έχει πονοκέφαλο από τέσσερα προβλήματα .Καλά κρασιά δήμαρχε , εσύ και η γραφειοκρατική σου παρέα .

Πάρτε απο ένα Depon και όλα θα πάνε καλά !!!!!!
Τα thira-mata.blogspot.com αναρωτιούνται .Ποίοι είναι οι γραφειοκράτες ?






Θήραζειν: Τα πράματα λύνονται πολύ εύκολα αγαπητέ μας Thira-mata. Πας σε καφέ καθ΄οδόν μεγάλου δρόμου όπου όσο είναι ...3 εκθειάζεις τους μεγάλους όρχεις που δαθέτεις σαν άρχοντας και όταν πλέον γίνονται και 4 και εμφανίζεται ο ...νέος που δεν είναι και πασόκος κρύβεις τα μαχαίρια, θυμάσαι ότι ο άνθρωπος είναι πολιτισμένο ον! Ούτε το καφέ μας με την ησυχία μας δεν μπορούμε να πιούμε και όσο για το νησί και τα προβλήματα του ε αυτά θα λυθούν σε κάνα άλλο καφενείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: