Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Καλά τα λες Άδωνι αλλά...



Βίντεο 2

Βίντεο 3

Ο Άδωνις είναι καλός φίλος και τις περισσότερες φορές οι ομιλίες του μας συναρπάζουν, όπως άλλωστε και η πιο πάνω ομιλία που παραθέτουμε στα βιντέακια και καλό είναι ακόμη και αν διαφωνείτε με τον Άδωνι και την πολιτική που εκφράζει να τις παρακολουθήσετε. Όμως άποψη μας είναι ότι δεν πρέπει να αρκεστούμε στις πολύ καλές και όμορφες ομιλίες αλλά να προχωρήσουμε και στην δράση κατά του προδοτικού νομοσχεδίου που προσπαθεί να περάσει η σημερινή κυβέρνηση του Τζέφρυ. Αγώνες δεν γίνονται μόνο από τις βουλής τα έδρανα αλλά και στους δρόμους, και στα σχολεία, και στην εργασία και παντού. Είναι χρέος μας με κάθε τρόπο να δείξουμε την αντιθεση μας στην προδοσία. Ξέρουμε ότι είμαστε ολίγοι, ξέρουμε ότι το σύστημα φαντάζει τεράστιο μπροστά μας όμως έχουμε χρέος...

4 σχόλια:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Οι γαργάρες στα οικονομικά μέτρα και άλλα πολλά είναι που ενοχλούν φίλε Θηραζείν...

Θήρα-ζειν είπε...

Δεν είμαι εκφραστης του ΛΑΟΣ για να απολογηθώ το που κάνει γαργάρες. Βασικά ανφέρομαι στον Άδωνι για το θέμα περί του νομοσχεδίου για την Ιθαγένεια. Έτσι και αλλιώς φαντάζομαι ότι η πλεοψηφία του κόσμου πιο πολύ νοιάζεται για τα λεφτουδάκια του παρά για το εάν χάνεται ή όχι η Ελληνικότητα μας.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

το ξέρω και εννοείτε το σχόλιο δεν ήταν για να απολογηθείς...άλλωστε εχεις καταλάβει απο τις αναρτήσεις μου οτι στο συγκεκριμένο θέμα συντάσσομαι με το δημοψήφισμα.
απλά με ενοχλεί ρε γαμώτο που διαφοροι πολιτικοι χωροι καπηλευονται έννοιες και ιδέες αυτό ειναι όλο και όσο να ΄ναι το έχουν παρακάνει εκεί στο ΛΑΟΣ.

Για το... η τσέπη, τσέπη δε διαφωνούμε καθόλου...

Θήρα-ζειν είπε...

Τις έννοιες και τις ιδέες που περιβάλλουν την Ελλάδα είναι όλοι τους πολύ μικροί να τις καπηλευτούν, όμως στην παρούσσα φάση δεν μπορείς να αρνηθείς ότι για τα Ελληνικά θέματα στην Ελληνική Βουλή όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά απών ή έχουν χάσει κάθε ίχνος πατριωτισμού!

Όσο για την τσέπη βασικά το ΛΑΟΣ δεν είναι κυβέρνηση για να βάζει το χέρι στον κρατικό κουμπαρά τους διορισμούς και τις μίζες, όμως με τις τελευταίες του τοποθετήσεις στήριξης της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ όσο Εθνικά και να το δει κανείς είναι πλήγμα για τον απλό ΛΑΟ και όχι πλήγμα σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια μας κλέβουν.