Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Μας αρέσουν οι προβληματισμοί και οι σκέψεις...

H Σαντορίνη .... μιλάει


Αλήθεια πότε θα καταλάβουμε ότι η Σαντορίνη ΜΑΣ μιλάει; Πότε θα το πάρουμε Πρέφα;; Δεν καταλαβαίνουμε πόσα έχει να μας πει.... Έμαθα μια τελευταία " συζήτηση" της Σαντορίνης με μερικούς " τρελούς" για κάποιους.... και εξοργίζομαι όταν βλέπω ότι αντί να ενδιαφερθούμε για το χθες ενδιαφερόμαστε για το δήθεν...... Με σκοπό τι;; Αλήθεια σήμερα 7 Μαρτίου που όλο το νησί είναι σε συσκότιση ( το έτος 2010 και υπάρχει γενική διακοπή ρεύματος στο νησί... πόσο θυμάμαι τα καλοκαιρινά black outs όπως τα έλεγε ένας μπάρμπας στο χωριο που κοιτούσαμε ποιο χωριό έχει ρεύμα και ποιο όχι )..... Μήπως τυχόν θα πρέπει τώρα που υπάρχει γενική συσκότιση και υπάρχει και συννεφιά να καθίσουμε να σκεφτούμε λίγο τις πράξεις μας γι αυτό το νησί......;; Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι πράττουμε μπορεί να μας έρθει μπούμερανγκ.... Ρε ξυπνήστε.... Αγαπήστε το νησί.... ακούστε το..... Αφήστε τις πολυλογίες τις άσκοπες και πιάστε δουλειά...... Ρε έχουμε έναν τέτοιο θησαυρό στο νησί..... Ας τον αξιοποιήσουμε ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.... δεν είναι κακό….. Μαθαίνω ( μιας και μ έχουν χαρακτηρίσει – τροκτικό- ) πολλά που με ψιλοστεναχωρούν… Νοιώθω ότι κάποιοι δημιουργούν με βασικό σκοπό την αυτόπροβολή…. ( μένω εκεί για να μην έχει πρόβλημα η πηγή μου),…….. Πεισμώνω…. Θέλω να καλλιστορώ συνέχεια ( δεν έχω και τον απαιτούμενο χρόνο)…. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δούμε υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθουμε…. Έχω την μεγάλη ευτυχία εκτός από τις επιστημονικές συνεργασίες , υπάρχουν κάποιοι ΦΙΛΟΙ που ήδη συμβάλουν με τον τρόπο τους….( Η Οία και το Καμάρι ακούει;;.... Ξέρουν αυτοί) και κάποιοι άλλοι που μέσα από ιδέες μου δίνουν ώθηση και τρελλα!! Είμαι σίγουρος….. Υπάρχουν πολλοί που ακούνε τη Σαντορίνη…. Υπάρχουν πολλοί που βλέπουν τη Σαντορίνη όχι μόνο σαν ένα καλό πορτοφόλι και τπτ παραπάνω….υπάρχουν πολλοί που θέλουν να αναδείξουν κάτι διαφορετικό…… Ας ακούσουμε μόνο τα σημάδια…. Και ας γνωρίσουμε το νησί….

Είμαι εδώ για όσο το δυνατόν περισσότερες Ιδέες…. Το kallistorwntas μπορεί να επιμελείται από έναν θεόμουρλο αλλά ανήκει στην πέτρα του νησιού……. Σε λίγες ημέρες δυο σημαντικά κείμενάκια θα έρθουν στην επιφάνεια…. Τα καλύτερα έρχονται…. Αρκεί να νοιώθουμε ΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!! Αλήθεια το διαφημιστικό η Σαντορίνη τ ων 5 αισθήσεων μήπως πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους;;
 
  
 
Θήραζειν: Εάν δεν τους πάρουμε με τις ...πέτρες του νησιού, δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό από το μίζερο και λίγο σήμερα που ζούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: