Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Μπαράζ Κλοπών

Μπαράζ κλοπών τις τελευταίες μέρες στο νησί. Μάλιστα σε ένα μόλις βράδυ λέγεται ότι χτύπησαν 11 φορές!!! Βέβαια κάποιοι προσπαθούν να μειώσουν την είδηση για τους δικούς τους λόγους αφήνοντας όμως όλο τον κόσμο να ζει ανυποψίαστο σε μια ουσιαστικά εύθραυστη για να μην πούμε ανύπαρκτη ασφάλεια. Η Αστυνομία πανικόβλητη και με με μειωμένο δυναμικό αλλά φαίνεται και μειωμένη ψυχολογία αδυνατεί να βρει τους ενόχους που αλωνίζουν το νησί και όσο πλησιάζει η καλοκαιρινή σεζόν τα πράγματα θα αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο δύσκολα αφού θεωρείται δεδομένο ότι η αυξημένη εγκληματικότητα που μαστίζει τις μεγάλες πόλεις θα μετακομίσει κάπου πιο καλοκαιρινά.
Νωπές είναι άλλωστε οι μνήμες από το πέσιμο στο ΑΤΜ της Περίσσας και η ληστεία στην Εθνική όπου οι ένοχοι έκαναν φτερά.
Έντονος όμως προβληματισμός κυριαρχεί και στον τομέα των κοσμηματοπωλείων του νησιού, που και πολλά είναι και χωρίς ούτε τα ελάχιστα μέτρα προστασίας έχουν όσο τουλάχιστον λειτουργούν. Με τόσα κρούσματα ληστειών μέρα μεσημέρι στην Αθήνα σε κοσμηματοπωλεία σε καθημερινή βάση πλέον, μάλλον το φαινόμενο πολύ έυκολα θα έρθει και εδώ και αυτό είναι κάτι που φοβίζει.
Κατά τα άλλα η Δημοτική Αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση και λέει ότι από αύριο 24-03-10 θα αρχίσει να ισχύει ο Κ.Ο.Κ. και θα κόβει πρόστιμα. Αυτά είναι! Δηλαδή τόσο καιρό δεν ίσχυε ο Κ.Ο.Κ; Κάτι, κάπου έχουμε χάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: