Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Με ρυθμό Μπάλο

Μια Μπύρα πήγα για να πιω
να κάνω μια στάση
και γύρισε ο άνεμος και βρώμισε η πλάση.
Αχ βρε Γρατσία ... αχ βρε Γρατσία
εβρώμισε η ατμόσφαιρα και συ σαι η αιτία.
Ελα έλα και συ σαι η αιτία.
Πως γίνεται μια τόσο όμορφη .... ατμοσφαιρική βραδιά να συνοδεύεται από τόση ..... ατμοσφαιρική βρώμα?????
Σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι. Τους μαγαζάτορες που σας πληρώνουν και νοικι δεν τους λογαριάζετε????
Εκεί είμουνα και οι πελάτες φεύγανε, όπως έφυγα και γω από την βρώμα.
Ξυπνήστε ρεεεεεεε .
ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΕΖΟΝ  και τώρα καθαρίζετε τα λιμανάκια βρε ανεγκέφαλοι προιστάμενοι αυτής της ............ αρχής?
Έχουμε που έχουμε κρίση , μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα για τον τόπο μας και τους κακόμοιρους επαγγελματίες που δεν ξέρουν ποια τρύπα να πρωτοβουλώσουν από τα ανελέητα φαγοπότια μερικών μερικών.
Αλήθεια κ Γρατσία με ένα χιλιάρικο τον μήνα που παίρνεις από το Λιμενικό ταμείο που βρήκες τα λεφτά για καραβάκια και λοιπά......??????? Έτσι μια ερώτηση κάνω και φώναξέ με να σου πάρω και συνέντευξη για να τα δικαιολογήσεις , γιατί πολύς κόσμος έχει αυτήν την απορία. Κάνεις και άλλη δουλειά???? Και πως τα προλαβαίνεις όλα  με τόσες ευθύνες???? στο λιμενικό?????  Κάτι ακούσαμε για μεγάλο έλλειμα στο ταμείο του λιμενικού που θα πρέπει να καλυφθεί μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές????? Αληθεύει???  και αν  ναι .....Θα καλυφθεί άραγε?????  ή και αυτό υπέρ των συνταξιούχων και των μισθωτών????? Το τηλέφωνό μου το ξέρεις, ή ακόμη καλύτερα το τηλέφωνό σου κάποιοι το ξέρουν. Εδώ ο Μητυληναίος βγήκε να μας πει ότι δεν τα πέρνει από κανέναν και όποιος θέλει μπορεί να κοιτάξει τα πόθεν έσχες του (ΜΕΓΑΛΕ.... μήπως πας για τις νομαρχιακές ξανά???). Να μια ευκαιρία λοιπόν και για σένα να βουλώσεις τις κακές γλώσσες ΣΤΥΛ Καραχάλιου.

Δελλαμάνης Σ. Παναγιώτης (Ακτιβιστής για το περιβάλλον και τα δικαιώματά μου γιατί τα δικά σας δεν μπορώ να τα εντοπίσω)

Πηγή: http://95.211.11.73/~wwnagr/index.php?option=com_content&view=article&id=469:balos&catid=81:wereiam&Itemid=499

Δεν υπάρχουν σχόλια: