Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Μια άλλη άποψη...

To “Ολυμπία” στέκεται αλληλέγγυο στις κινητοποιήσεις του ΚΚΕ, των Ελλήνων ναυτικών και ναυτεργατών.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 28, 2010
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvHgygpV6TByrns8yYF2KLJJXqUou6mEEuCgwi-wftho9cTbn7AWwYL4MhWC2PI49kikDBzbAnCuEIFdrY5FbC0syCjcDS7hJ2cvd7oTctVvqAJAKzkEDbGXA3qXMdv_eTcGeFG4emprr4/s320/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%85+%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9.jpg
Τότε δηλαδή η κατάληψη του λιμανιού ήταν “θεάρεστο έργο” και τα πράσινα υποκείμενα έτρεχαν να φωτογραφηθούν δακρυσμένα. Τώρα, το ΚΚΕ “επενδύει στο χάος”!
Αλήθεια, που είναι αυτοί οι μουστακαλήδες που έκαναν μπάχαλο το λιμάνι πέρυσι; Δικαιώθηκαν;
Τα Πασοκοειδή που διέλυσαν την Ελληνική ναυτιλία και τον Έλληνα ναυτικό δείχνουν “ενδιαφέρον” και ανησυχία για τις επιπτώσεις των κινητοποιήσεων του ΚΚΕ. Η απάντηση στην υποκρισία τους μπορεί να είναι μόνο ΜΙΑ: ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ και σε όποιον αρέσει. Οπότε τα καραγκιοζιλίκια περί “ανάπτυξης”, αφήστε να τα πει κανενας άλλος πασοκοειδή, καταστροφείς της ανάπτυξης, της φάμπρικας, της οικονομίας και της ναυτιλίας.
Αύριο η συνέχεια.


Θήραζειν: Στηρίζουμε τον εγώνα του Έλληνα εργάτη, δεν στηρίζουμε τα μικροκομματικά οφέλη των πολιτικάντηδων και την ...."φασιστική" αντίληψη του ΠΑΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: