Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..MEΡΟΣ ΠΡΩΤΟ..


ΕΙΣΑΓΩΓΗ....

Οι στοές των μασώνων λειτουργούν ως κλίκες. Μέλη με οικονομική ισχύ, μέλη σε θέσεις κλειδιά στις εξουσίες. Είναι φυσικό και γίνονται μεταξύ τους «εξυπηρετήσεις».
Μπορεί οι στοές να «τρώγονται» μεταξύ τους, όμως π.χ αν ένας δικηγόρος ανήκει στην ίδια στοά με κάποιον δικαστή, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να χάσει τη δίκη. Δε λέω ότι είναι στημένες οι δίκες, μα δεν είναι όμως και όλα ρόδινα γύρω μας. Παρομοίως, θα προτιμήσουν τους δικούς τους γιους, ανηψιούς, ή απλώς μέλη της στοάς τους, για τις προσλήψεις στις υψηλές θέσεις. Ξεκινώντας από τους ακαδημαϊκούς και φτάνοντας μέχρι τους «εκλεγεθέντες» από το λαό βουλευτές. Κάποιοι ισχυροί οικονομικά άντρες κρατούν στα χέρια τους την προπαγάνδα, που ευγενικά λέγεται Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι εκλεγμένοι είναι πρώτα επιλεγμένοι από τις δικές τους «κλίκες». Οι επιλεγμένοι «τυγχάνουν» ειδικής και ιδιαίτερης προβολής στα ΜΜΕ. Οι επιλεγμένοι, πρέπει να καλύπτουν κάθε «λαϊκή» φωνή. Έτσι, επιλεγμένοι υπάρχουν σε κάθε κομματική παράταξη. Βεβαίως τα ΜΜΕ δεν μας διαφημίζουν μόνο τους επιλεγμένους, αλλά μας ορίζουν και τις «λαϊκές» φωνές.
Και πείτε μου τώρα σας παρακαλώ, απο το 75% των Ελλήνων που ψηφίζουν, δηλαδή περίπου 7,5 εκατομύρια, πόσοι πραγματικά έχουν τη διακριτική ικανότητα, να ξεχωρίζουν πότε η τηλεόραση κάνει διαφήμιση σε πολιτικά πρόσωπα. Πόσοι έχουν την ικανότητα να αποφεύγουν την πλήση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, για το τι είναι ορθό πολιτικά και τι κατακριτέο; Πόσοι έχουν γνώση του παρελθόντος και της ταυτότητας του πολιτικού προσώπου, στο οποίο θα δώσουν σταυρό ψήφου στις εκλογές;

Συνειδητοποιημένος πολίτης είναι κάποιος που διαθέτει τουλάχιστον όλα τα παραπάνω. Που ξέρει πού και γιατί θα ρίξει και πού και γιατί δε θα ρίξει την ψήφο του. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν είναι συνειδητοποιημένοι, αλλά εύπλαστη μάζα στα χέρια των κρατούντων.

Αν οι κρατούντες είναι όλοι μασώνοι, δε μπορώ να το γνωρίζω. Το σίγουρο είναι, ότι η μάζα βολεύει στους κρατούντες, να μείνει μάζα, αλλιώς θα πάψουν να είναι κρατούντες.

(...Συνέχεια)

Πηγή: http://eglimatikotita.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

να βάλω ένα δίλλημα?
ποιος είναι χοντρός, μαλάκας, με τάσεις δοσίλογου και αρχιμασόνος στο ΜΠΑΤΣΟΚ?
και άλλο ένα...
Μεγάλος μασόνος στη Να.Δου που είναι η συμπαθεια του Δρακουμέλ, φοράει ωραία κλασσάτα γυαλιά, διακρίνεται στη δηλωτή και όλα του πάνε τελευταία Δεξιά...?

οποιος το βρει κερδίζει μια θέση σε Υπουργείο της αρεσκείας του...