Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ισόβια για αυτόν που αποκεφάλισε τη σύζυγό του στη Σαντορίνη

Σε ισόβια κάθειρξη και 36 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Κακουργιοδικείο Μυτιλήνης ο 32χρονος Θανάσης Αρβανίτης, ο οποίος τον Αύγουστο του 2008 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν είχε αποκεφαλίσει την 25χρονη σύζυγό του Αδαμαντία Κάρκαλη και στη συνέχεια περιέφερε το κομμένο κεφάλι της στα σοκάκια της Σαντορίνης.

Η δίκη του νεαρού μάγειρα ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη και παρά τις προσπάθειες των συνηγόρων του να αποδείξουν ότι πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον καταδίκασε να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

Το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα συνέβη στο χωριό Βουρβούλος. Γείτονες τηλεφώνησαν στην αστυνομία και είπαν ότι στο σπίτι στο οποίο διέμενε ο Θανάσης Αρβανίτης και η σύζυγός του Αδαμαντία Κάρκαλη γινόταν άγριος καβγάς, ο οποίος γρήγορα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Σε κατάσταση αμόκ, ο νεαρός άντρας σκότωσε και στη συνέχεια αποκεφάλισε το πτώμα της άτυχης δασκάλας. Κατόπιν, με απίστευτη ψυχραιμία, περιέφερε το κεφάλι της στα σοκάκια του νησιού προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό σε όσους τον συναντούσαν.
Οπως είχε διαπιστώσει ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν έφερε ίχνη πάλης ή αντίστασης. Η κοπέλα μαχαιρώθηκε συνολικά δέκα φορές, οι περισσότερες στο θώρακα και μία στο λαιμό, οι επτά εκ των οποίων ήταν μεταθανάτιες.

Πηγή:http://www.madata.gr/epikairotita/social/48370.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: