Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ο Αναρχοφασισμός σε όλο του το μεγαλείο.



Ένα τσούρμο, άπλυτοι, αναρχοφασίστες και αλλοδαποί καταστρέφουν, λεηλατούν τις περιουσίες πολιτών και της πολιτείας και ξεφτιλίζουν την Ελληνική Σημαία. Τα ΜΜΕ φέτος δεν είχαν ανάγκη να ρίξουν την κυβέρνηση, που να τους ενδιαφέρει η ενημέρωση. Η κυβέρνηση τα υποβιβάζει και όταν επιτέλους επιχειρησιακά η αστυνομία τους μαντρώνει με όπλα και μολότοφ στην Θεσσαλονίκη, πέφτουν τα συριζο-τηλέφωνα και ο Σούπερ Βούγιας ...τους αφήνει ελεύθερους ώστε λίγη ώρα μετά να ξανακαβατζωθούν και να συνεχίσουν την φασιστοεπανάσταση του κώλου τους!


Τελικά ποιοί τιμούν και σέβονται την μνήμη του Αλέξη;

2 σχόλια:

thira-mata είπε...

Τα έχεις λίγο μπερδέψει φίλε thirazein : Αναρχοφασίστες και αναρχοκομουνιστές , βράζουν στο ίδιο καζάνι . Την περιουσία των πολιτών (ελλήνων) , καθώς και την σημαία μας , την ξευτιλίζουν καθημερινά και νόμιμα , οι ντραβατζήδες πολιτικοί (ανεξαρτήτου χρώματος ) .¨Όσο αναφορά το έργο της αστυνομίας!!!! ¨Άσε καλύτερα .Από τον καναπέ και την TV βλέπεις αυτά που ορισμένοι θέλουν .Εξάλλου μόνος σου στο τέλος αναφέρεις για την απάτη των Μ.Μ.Ε . Με λίγα λόγια ‘’Shit high and look’’ σε ελληνοαγγλικά .

Θήρα-ζειν είπε...

Νομίζεις ότι αυτούς τους ξεχνάω; Άλλωστε η ξεφτίλα της Ντορούλας μάλλον πέρασε στα ψιλά για τους πολλούς.

Όσο για την Αστυνομία οι ευθύνες της της είναι τεράστιες και το μίσος του κόσμου εναντίον τους δεν πηγάζει μόνο από τον σύνδρομο του χωροφύλακα της μεταεμφυλιοπολεμικής εποχής. Ένα μεγάλο κομμάτι του σωματος ειναι βαθειά χωμένο στην παρανομία! Ένα άλλο κομάτι δεν έχει μαθει ότι είναι υπηρέτες και προστάτες των πολιτών και όχι νταβάδες του. Στην θεσσαλονίκη όμως έκανε για πρώτη φορά καλά την δουλειά της αλλά εκεί μπήκαν στην μέση οι τσιριζαίοι και ο σούπερ Βούγιας!

Στις μέρες μας δηλαδή δεν επικρατεί ο φασισμός των αναρχικών;