Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Στα αζήτητα ο Τουρισμός


Κατασχέσεις επίπλων στα γραφείο του ΕΟΤ του εξωτερικού, διακοπή κάθε χρηματοδότησης τουριστικής προβολής της χώρας και γενικά διασυρμός της χώρας είναι η εικόνα του ΕΟΤ σήμερα. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ο Τουρισμός μας πλέει στο άγνωστο με βάρκα όχι την ελπίδα αλλά την έλλειψη χρηματοδότησης, αφού κόπηκε το κονδύλι για την Τουριστική προβολή που είχε συνεισφέρει τα μάλα πέρσι για να περάσουμε αλώβητοι από την κρίση. Η κατάσταση όπως την περιγράφει η εφημερίδα είναι κάτι παραπάνω από τραγική και το περίεργο είναι ότι οι ασχολουμένη με τον Τουρισμό φορείς δεν βγάζουν μιλιά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Πηγή: http://www.neasantorinis.gr/

Θήραζειν: Και η δική μας απάντηση εδώ στην Σαντορίνη είναι η εξής παρακάτω

Και καλά το κράτος είναι ένα μπ... και ας μας έβαλαν τον στυλάτο Γερουλάνο να μας πουλάει ίματζ και αριστοκρατία, εμείς εδώ με τόσα εκατομύρια να κολυμπάνε από το τελεφερίκ και τους λεμβούχους μέχρι τον τελευταίο ρουματζή να μην είμαστε ικανοί να κρατήσουμε ένα Κέντρο Πληροφοριών για τους επισκέπτες του νησιού ανοικτό όλο τον χρόνο και όχι για λιγότερο από δυο μήνες μέσα στο καλοκαίρι;
Το χάλι του κράτους το βλέπουμε καθημερινά. ΕΜΕΙΣ πως αντιδράμε;
Από 10 ευρώ να έδινε κάθε επιχείρηση του νησιού το Κέντρο Πληροφοριών θα είχε μόνιμη στελέχωση όλο τον χρόνο , δεν θα ήταν μια τρύπα και απο υλικό και ενημέρωση με τα πιο σύγχρονα και τεχνολογικά μέσα. Αλλά τι λέμε τώρα. Ας μπαλώσουν πρώτα την τρύπα στον δρόμο της πλατείας οι ....Άρχοντες και έχει ο Θεός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: