Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Ωραίος ο διευθυντής του ΕΠΑΛ


Πρότεινε αντί για κατάληψη που γινόταν να κλείσουν το σχολείο λόγω γρίππης! Η πλάκα είναι ότι επιβεβαιωμένο κρούσμα της νέας γρίππης, επίσημα μιλάμε, δεν υπάρχει ακόμα στο νησί!
Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε σε τι υπεύθυνους τύπους έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες για μόρφωση των παιδιών μας!
Να σημειώσουμε επίσης ότι στο συγκεκριμένο σχολείο, έχουν παρακαμφεί τα μέτρα ασφαλής λειτουργίας του σχολείου, δεν υπάρχει ούτε ταμπέλα που να μας δηλώνει τι είναι ο συγκεκριμένος χώρος που μισθώνεται από το Ελληνικό Κράτος και καρπώνεται ο ...Δήμος, και δεν υπάρχει Ελληνική Σημαία όπως ορίζουν ρητά οι διατάξεις για κάθε κρατικό κτίριο. Πιθανώς επηρεασμένη εδώ η διεύθυνση του ΕΠΑΛ και από την κατάργηση του "Εθνικής" από τον νέα ονοματοδοσία του υπουργείου!

2 σχόλια:

tiger είπε...

Είναι τελείως απογοητευτικό πώς κάποιος ή κάποιοι ανώνυμα τολμούν να λασπολογούν ανθρώπους που έχουν προσφέρει τόσα στο ΕΠΑΛ ΘΗΡΑΣ.
Αναφέρομαι στη προσφορά του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Θήρας που είναι πολύτιμη και άμεμπτη. Αντί να χαιρόμαστε που υπάρχουν εκπαιδευτικοί σαν αυτόν, βρίσκεται κάποιος που δεν τολμάει να κατηγορήσει ονομαστικά και κρύβεται μέσα στους bloggers για να πετάξει λάσπη .Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, κάποιος ανίδεος συγχωριανός μας να διαβάσει το κείμενό του και να επηρεαστεί από τις ανακρίβειες του. Σχετικά με την επιβεβαίωση των κρουσμάτων υπάρχουν όντως αποδεδειγμένα θετικά δείγματα γρίπης που μπορούμε να παρουσιάσουμε όποτε ζητηθεί αυτό σε επώνυμη συνομιλία. Επίσης, οι ίδιοι κανονισμοί που ίσχυσαν και για το Γενικό λύκειο και το Γυμνάσιο Φηρών, που ήταν κλειστά τις προηγούμενες μέρες λόγω γρίπης, ισχύουν και για το ΕΠΑΛ, το οποίο μέχρι και σήμερα λειτουργούσε κανονικά με κάποια τμήματα να έχουν διακόψει τη λειτουργία τους, ύστερα από ενημέρωση των γονέων για συμπτώματα στα παιδιά τους Οι κανονισμοί εφαρμόστηκαν σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργείου Παιδείας. Γιατί πρέπει κάποιοι να κακολογούν συνέχεια το ΕΠΑΛ και μέσω αυτού συγχρόνως να βρίσκουν ευκαιρία να στρέφονται εναντίον του Δήμου?
Καλό είναι αυτός που έγραψε το κείμενο αυτό να προσέξει στην μπροστινή αυλή του σχολείου την σημαία την Ελληνική καθώς επίσης και την ταμπέλα που γράφει ότι το κτίριο ονομάζεται ΕΠΑΛ ΘΗΡΑΣ ( υπάρχει και σχετική ταμπέλα σήμανσης)

Θήρα-ζειν είπε...

Το σίγουρο απογοητευτικό στο ΕΠΑΛ είναι το επίπεδο μόρφωσης που λαμβάνουν οι μαθητές εκεί. Το ότι γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν κενά και παραλείψεις δεν αμφιβάλουμε καθόλου αλλά μάλλον και λίγες είναι και από ότι φαίνεται χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα εκτός εάν κάποιος θεωρεί ότι η μόρφωση που λαμβάνουν τα παιδιά μας είναι ικανοποιητική, έχοντας από ότι φαίνεται βάλει την στάθμη του ικανοποιητικού μάλλον χαμηλά.
Αυτά με τις λάσπες, τα κρυβόμαστε κτλ κτλ τα έχουμε ξανακούσει και θα τα ξανκούσουμε. Λυπόμαστε εάν στεναχωρούμε κάποιους με αλήθειες που βγαίνουν μέσα από το σχολείο. Ίσως από ότι φαίνεται καλό θα είναι και ο Διευθυντής να καταλάβει ότι είναι Διευθυντής και όχι "φιλαράκι" με τους μαθητές. Όσο για το "συγχωριανό" ας αποφασίσει κάποτε κάποιος να τον ενημερώσει που πάνε τα λεφτά του σαν φορολογούμενο πολίτη πρώτα.
Θα θέλαμε να μάθουμε ΕΠΙΣΗΜΑ από το Κέντρο Υγείας ή από το Υπουργείο Υγείας τελικά πόσα συμπτώματα γρίπης έχουμε στο νησί, επίσης μια που το έφερε και η κουβέντα να μας ενημερώσουν και για πόσα επίσημα κρούσματα Φηματίωσης(κυρίως από αλλοδαπούς) έχουμε.
Δεν αμφιβάλουμε καθόλου ότι οι κανονισμοί που έχει δώσει το Υπουργείο, ΟΧΙ Εθνικής πλέον, Παιδείας είναι το τέλειο άλλοθι και για παραπάνω ημέρες διακοπών και δεν μιλάμε μόνο για το ΕΠΑΛ. Αναρωτιώμαστε εάν σαν πολίτες τούτου του τοπου πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας υπερήφανους που ο σημερινός Δήμαρχος έκανε τόσο κάλό ντήλ για τον γιό!
Κλείνοντας να πούμε ότι είναι ευχάριστο να μαθαίνουμε που το σχολείο έχει επιτέλους ταμπέλα και Σημαία. Για περισσότερα τον νέο χρόνο...
Καλή Χρονιά να έχουμε πάντως