Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Ηράκλειο: Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στη Σαντορίνη


Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Νομαρχίας Ηρακλείου ταξιδεύει ξανά εκτός Κρήτης. Το Μάιο είχε προσφέρει φροντίδα ζωής στους κατοίκους του ακριτικού Καστελόριζου και τώρα μεταφέρθηκε στη Σαντορίνη.
Η Νομάρχης Ηρακλείου, Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη έχει εδώ και καιρό υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τους Γιατρούς του Αιγαίου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.), που έχουν ως σκοπό την προώθηση του εθελοντισμού και την εθελοντική παροχή υγειονομικής φροντίδας και πρόληψης και σε πληθυσμιακές ομάδες εκτός Κρήτης.
Μέσα στα πλαίσια αυτά της κοινής δράσης και σε συνεργασία με τους Ιατρούς-Ακτινολόγους του Βενιζέλειου–Πανάνειου Νοσοκομείου Ηρακλείου και το Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης, η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Νομαρχίας Ηρακλείου ταξιδεύει στη Σαντορίνη, παρέχοντας υγειονομική φροντίδα και διενεργώντας δωρεάν μαστογραφίες στο νησί από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στον κύριο Ορφανό στο τηλέφωνο 6944885731 ή στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου στα τηλέφωνα 2813 410792 και 6948887611.

Δεν υπάρχουν σχόλια: