Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

AnimaCorda "Χορδές με ψυχή"



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θήρας, σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο (παράρτημα Θήρας), σας προσκαλεί την Κυριακή 18 Απριλίου στις 20:30 στο Μπελλώνειο πολιτιστικό κέντρο, όπου θα διεξαχθεί η συναυλία των Anima Corda, με τίτλο "Χορδές με ψυχή".

Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μουσικό μείγμα με γερές δόσεις κινηματογραφικής, τζαζ, λάτιν, τάνγκο, έντεχνου τραγουδιού και βέβαια κλασσικής μουσικής, από την οποία προέρχονται οι δύο κιθαρίστες Γιώργος Μπεχλιβάνογλου και Μιχάλης Μπρούζος με καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από το 2002 που ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους, έχουν δώσεις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, την Γερμανία και την Ισπανία, όπως και σε διεθνή φεστιβάλ.

Το 2006 εξέδωσαν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο με τον ομώνυμο τίτλο "Aninacorda" από την δισκογραφική εταιρία "Soulincident". Ακροβατώντας μεταξύ της κλασσικής, της latin-jazz και της κινηματογραφικής μουσικής το αποτέλεσμα κερδίζει τις θετικές κριτικές του τύπου. Στις αρχές του 2008 από την δισκογραφική εταιρία ΕΜΙ εκδόθηκε ο δεύτερος δίσκος τους με τίτλο "Lost & Found" στον οποίο συμμετέχουν δύο εξαιρετικοί τραγουδιστές, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Χρήστος Θηβαίος.

Οι AnimaCorda στο πρόγραμμά τους παρουσιάζουν συνθέσεις από τα δύο τους CD, καινούργια τραγούδια απ' τη νέα δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζουν, αλλά και τραγούδια απ' όλο τον κόσμο. Η μουσικότητα και το συναίσθημα βρίσκουν το δρόμο τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Ο ακροατής αισθάνεται ότι η ποιοτική μουσική δεν διακρίνεται σε είδη.

Αφεθείτε σ' αυτό το απολαυστικό ταξίδι στις μουσικές του κόσμου που μας προσκαλούν οι AnimaCorda με όχημα...τις δυο κιθάρες τους φυσικά.

Είσοδος Ελέυθερη

Πηγή: http://diketh.blogspot.com/2010/04/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: