Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πόσο πληρώσαμε στη Σαντορίνη ;


Προ-πέρυσι στο γήπεδο του Καμαρίου , ο δήμος πλήρωσε το υπέρογκο ποσό των 901.640,000 ευρώ .Μάλιστα όπως θα θυμάστε , μετά από ένα μήνα-αφότου παραδόθηκε το έργο – άνοιξε μια τεράστια τρύπα στον κυρίως χώρο του γηπέδου .(αλήθεια δεν θυμάμαι πως τελείωσε το θέμα τελικά-ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανείς να μας πει ; )
Θα την είχατε δει αυτή την ταμπέλα !!!
Τώρα μαθαίνουμε οτι :....

Στην Λάρισα μετά από πρόσκληση του δημιουργού του χλοοτάπητα, γεωπόνου Μιχάλη Αγορογιάννη, κλιμακιο από τη Γερμανία για επιθεώρηση στον αγωνιστικό χώρο του «AEL FC ARENA». Έκαναν λεπτομερή έλεγχο στο χλοοτάπητα ώστε να
βγάλουν πόρισμα για τις βελτιωτικές κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν. Το νεοτοποθετημένο χόρτο ...δεινοπάθησε λόγω του χιονιά που είχε πλήξει την θεσσαλική πρωτεύουσα το Δεκέμβριο.

Δεν βοήθησαν τις πρώτες ημέρες της τοποθέτησής του χόρτου, οι χαμηλές θερμοκρασίες και το ψυχρό κλίμα που επικρατούσε. Στην Ελλάδα το κόστος για την αλλαγή του χλοοτάπητα κυμαίνεται στα 100.000 ευρώ και η «βυσσινί» ΠΑΕ, είναι διατεθειμένη να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.
Πόσο πληρώσαμε στη Σαντορίνη ;

Πηγή:
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_7698.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: