Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Εισακουστήκαμε! Αμ, πως!

Προ μερικών ημερών σε ενα θέμα που αναρτήσαμε περί "της Πίτσας γίνεται στην  πλατεία"(αλήθεια τι να γίνεται με αυτή την υπόθεση, όπου σε ένα σαντουιτσάδικο απαγορεύεται να πουλάει πίτσα αλλά που βλέπουμε με περισσή άνεση αναψυκτήρια να πουλάνε γκουρμέ ή να είναι κλάμπ; Αλλά ας το αφήσουμε αυτό το θέμα, δεν είναι της παρούσης). Αναφερόμαστε στο σημείο που επισημάναμε τους ανοιχτούς κάδους απορριμάτων που κοσμούν το νησί μας και που σίγουρα είναι μια ενδιαφέρον...ατρακτιόν για τους τουρίστες που απολαμβάνουν να βλέπουν τα σκουπίδια, να τα μυρίζουν με άνεση και που σκυλιά και γάτες κάνουν πάρτι!
Ξαφνικά  αντικρίσαμε όλους μα όλους τους κάδους κλειστούς! Δεν μπορεί κάποιοι κατάλαβαν ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι αισθητικής αλλά κυρίως υγειινής να παραμένουν οι κάδοι κλειστοί! Εισακουστήκαμε!
Και αν δεν πιστεύετε να και η απόδειξη...



Βέβαια μετά συνειδητοποιήσαμε ότι πρόκειται για τους περίφημους κάδους της περίφημης ανανκύκλωσης του νησιού που τόσο πολύ διαφημίστηκαν αλλά μόνο μέχρι εκεί μείναμε και  που ξαναστήθηκαν στο περιβάλλον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου που παραδίδετε αφιλοκερδώς στους ...συμπολίτες μας αλβανούς, για να προβληθεί ...η πράσινη ανακύκλωση, στα πρότυπα της πράσινης ανάπτυξης, της τετραετίας που πέρασε για την δημοτική αρχή!

Υγ: Επίσης δεν μας άρεσε η νέα πινακίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου, περιττά έξοδα και αντι αισθητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: