Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Εντάξει το καταψηφίσατε κ Αργυρέ, κ Σιγάλλα, κ Λαγκαδά.......

..... εσείς δεν φύγατε αλλά μείνατε στο δημοτικό συμβούλιο και  καταψηφίσατε την χωματερή στη θέση Βερετάδι του Πύργου Σαντορίνης.να το γράψω, εφ όσον είναι αυτό το παράπονό σου απ΄όλα αυτά που σας έγραψα προχτές (όπως μου είπες τηλεφωνικά κ Αργυρέ)  Ε και λοιπόν?????? Επιμένω και λέω και φωνάζω από αγανάκτηση: όταν κάποιοι υποβάθμιζαν την περιοχή και τους κατήγγειλα επώνυμα εσείς που ήσασταν?????? Όταν ο Ρούσσος με έτρεχε στα δικαστήρια γιατί τον είπα αρχιμαφιόζο της παράνομης εξόρυξης ελαφρόπετρας και κατέστρεφε την περιοχή και τον  καλύπτατε όλοι με την στάση σας ,γιατί δεν τηρήσατε την πρέπουσα στάση απέναντι στους συμπολίτες σας και στο νησί???? ? Τώρα τι έγινε πουλάμε αντιπολίτευση?????  Γιατί δεν ζητήσατε την αποπομπή του Ρούσσου από το Δημοτικό Συμβούλιο ,μετά την καταδίκη του,  ως ακατάληλου διαχειριστή των δημοτικών θεμάτων παρά αφήνετε τον Δράστο να του δίνει και καρέκλα στο Κλειστό?????????
Α έχω δίκιο για αυτό Γιάννη, όπως μου είπες στο τηλέφωνο.Τώρα τι θέλετε να σας πούμε και μπράβο που το καταψηφίσατε????? Όπως σας χαρακτήρισα να ξέρετε για μένα προσωπικά ισχύει και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη ή να ζητήσω και συγγνώμη. Όλοι καλύπτετε ο ένας τον άλλον γιατί  υπάρχουν ψηφοθηραϊκά συμφέροντα και κολλητιλίκια .’Ολοι κάποτε ήσασταν μια παρέα και δεν πρόκειται να αλλάξει εύκολα αυτό. Ο ένας για τον άλλον και ο καθ ένας ξεχωριστά έτσι για να λέτε ότι κάτι κάνετε και και ότι δήθεν ενδιαφερόσαστε για το καλό της Σαντορίνης. Αυτή είναι αλήθεια και αν μπορείτε αποδείξτε το αντίθετο με πράξεις και όχι με λόγια.


Τρανό παράδειγμα και ο Καραχάλιος που έφυγε από την παράταξη του Ζόρζου και πήγε στο Λιμενικό Ταμείο μπαίνοντας στην παράταξη του Δράστου. Όταν ήταν μέσα στο Λιμενικό Ταμείο γιατί δεν διενήργησε αμέσως οικονομικό έλενχο για τα πεπραγμένα του Γρατσία παρά όταν τον σουτάρανε και ξαναβάλανε τον Γρατσία βγήκε μετά και τον κατήγγειλε? Κατι δεν του έκατσε φαίνεται.  Αλλά τώρα τι???????? Καθαρός ό Γρατσίας από τι φώναζε ο ίδιος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.      Αλλοίμονο. ΜΗΠΩΣ τα πρόστιμα που έφαγε για την κακοδιαχείριση του Λ.Τ. μήπως θα έπρεπε να τα βάλει από την τσέπη του από το να τα πληρώνει το ίδιο το Λιμενικό Ταμείο??????
Για αυτό λοιπόν τόσα χρόνια να ξέρετε ότι όλοι σας σκάβατε τον λάκο σας. Να σας δω τώρα στις δημοτικές εκλογές τι αυτοδυναμία θα σχηματίσετε και τι συνεργασίες θα κάνετε και με ποιούς για να την αποκτήσετε. Μακάρι πάντως και το εύχομαι από καρδιάς ότι είναι να γίνει, να γίνει για το καλό της Σαντορίνης και σε επέκταση για εμάς ,τα παιδιά μας, και τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται σε αυτό το ξεχωριστό νησί του κόσμου που ζούμε.
Και συγγνώμη για το Γάδαρε αλλά Γιάννη  έτσι σε ξέρω. Με το Παρατσούκλι σου.

Δελλαμάνης Παναγιώτης

Πηγή: http://www.wwna.gr/index.php?t=pr&id=show&prid=1351

Δεν υπάρχουν σχόλια: