Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Μακάρι όλα αυτά...

να καταφέρουμε να τα ...καλλιστορήσουμε όλα σε ένα ιστότοπο, όλα αυτά που έχει να δώσει το νησί, η ιστορία του ο πολτισμός του, οι μύθοι και οι παραδόσεις, σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, για να μπορούν όλοι να τα μοιραστούν μαζί μας. Ελπίζω δε κάποια στιγμή να εκμεταλευτούμε και όλα αυτά τα πρόσωπα, αυτούς τους ανθρώπους που πονάνε αλλά και είναι πραγματικά στολίδια για ην Σαντορίνη, είτε είναι ντοπιοι είτε ξένοι. Ελπίζω κάποια μέρα να καταλάβουμε όλοι πόσο ενέργεια έχει αυτός ο χώρος και πως κάποτε πρέπει να απελευθερωθεί και να μας φωτίσει όλους, αρκετά κάποιοι μας έχουν εγκλωβισμένους στην ρουματζίδκη λογική τους..


"Καλλιστορικές" Καλησπέρες




Όπως αχνοφαίνεται ο Σκάρος μέσα από μία φαραοσυκιά... έτσι σιγά σιγά το "καλλιστορικά" αναδεικνύει θέματα του Κάλλους της Σαντορίνης και όχι μόνο!!!!
Αγαπητέ Θηράζειν": Σ ευχαριστώ Θερμά για τα καλά σου λόγια....Μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω....
Όσοι πιστοι προσέλθετε.... σχολιάσετε... διαφωνήστε... συμφωνήστε... θυμηθείτε... Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα Λίγα και Καλά... Αγάπη για τη Σαντορίνη και προσμονή για το αύριο... Και όπως βλέπετε υλικό υπάρχει πολύ..... Επειδή κάποιοι αναρωτιούνται γιατί συνέχεια αναφέρομαι στη φράση " καλλιστορώ και οπλοφορώ" ... Απλά θέλω να δείξω ότι υπάρχει και μια Άλλη Σαντορίνη... Μια αλλιότικη Θήρα... Μια άλλη Καλλιστή ... Η δική μου... Η δική σου... Η δική μας.!!!! ..Κάποιοι από τη φωτογραφία μπορεί να τρομάξουν...Μην τους τσιμπίσουν οι βελόνες... Κάποιοι όμως άλλοι μπορούν να πεισμώσουν μέχρι να δουν με καθαρά μάτια το " Σκάρο".... Έτσι θα προσπαθήσει να γίνει η παρέα μας... Και που ξέρετε μπορεί μετά από καιρό να αποκτήσουμε και συνεργάτες.... Η μπορεί να γίνουμε και εμείς δημοσιογράφοι... Αλλά άλλοι δημοσιογράφοι... Όσοι θέλετε μπορείτε να μας ακολουθείτε... Το ταξίδι είναι μαγικό... Το οφείλω αυτό το ταξίδι.... Αννακι, Γουλιελμία... Αντώνη παπά μου, Κική αλλά και Μανώλη, "βy art", Στέλλα, Κατερίνα, ..."Πρόδρομε" πόσο με συγκίνησες που ρώτησες αν άκουσα τις καμπάνες.,,Εύχομαι να είσαι χαρούμενος... Ηλία είδες.....Γιώργο τι λες ολα τα παραδοσιακά καλα? θυμάμαι μια κουβέντα σου..." Ο Σταυρός είναι ψηλά για να μας καθοδηγεί..."(Θυμάσαι),....Λευτέρη Αξίζεις ΠΟΛΛΑ... ο Κυριος Σπύρος θα χαιρόταν αν σε γνώριζε.... Φλώρα μου πόσο σε κατανοώ.... χεχε...Σταύρο και Μαρία... ένα παράλληλο ταξίδι γεμάτο όνειρα......Νίκη " Έκλαψες μάνα το δάκρυ σου στιλπνο"...Στέλλα είσαι Σαντορινιά να το ξέρεις!!!!! Κείμη μου πόσο άλλα παράλληλα ταξίδια έχεις κάνει εσύ!!!! Και να το αυριο ξημερώνει σιγά σιγά... Αναπολεί...Λησμονεί... Καλημέρα ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ....
Πηγή:http://kallistorwntas.blogspot.com/2010/01/blog-post_4459.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: