Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Δελτίο Τύπου Θηραϊκής Πολιτείας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010
Μέγα θέμα εγείρει, για την λειτουργία του Δήμου Θήρας, αλλά και για ολόκληρο το νησί, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Zougla.gr με τίτλο «Σκανδαλώδεις σπατάλες με τα καύσιμα στα νησιά»
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Δήμος Θήρας καταναλώνει πολύ περισσότερα καύσιμα από όσα καταναλώνουν οι δύο Δήμοι της Νάξου. Όπως πολύ σωστά αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα η Σαντορίνη είναι έξι (6) φορές μικρότερη από την Νάξο και το οδικό της δίκτυο είναι αντιστοίχως έξι, ίσως και περισσότερες φορές, μικρότερο.
Η απάντηση του Δήμαρχου Θήρας ότι η αυξημένη κατανάλωση καυσίμων οφείλεται στους «αγροτικούς δρόμους» και τα «πολλά έργα» που γίνονται στο νησί και την ανύπαρκτη τοπική συγκοινωνία μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να θεωρηθεί για να προκαλέσει γέλωτα.
Όμως η κατάσταση πλέον στην Σαντορίνη και στο Δήμο δεν προσφέρεται για να κάνει κάποιος χιούμορ αφού έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο..
Την ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής διαδέχεται τώρα ο διασυρμός και ο εξευτελισμός του νησιού μέσω δημοσιευμάτων όπως αυτό που διαβάσαμε χθες.
Καλούμε σήμερα τον Δήμαρχο και όσους τον στηρίζουν, εάν επιθυμούν να προσφέρουν μια ύστατη υπηρεσία στο νησί να υποβάλλουν αμέσως τις παραιτήσεις τους.
ΘΗΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πηγή:http://www.neasantorinis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1969&Itemid=28

Δεν υπάρχουν σχόλια: