Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Απλά μαθήματα εις την Μακεδονικήν!



Άλλα είπαμε οι "Έλληνες" που μας κυβερνούν έχουν άλλες οδηγίες και εμείς καθόμαστε και τους ακούμε μπουκώνοντας με το αδηφάγο στόμα τις μπουρδολογίες που μας ταίζουν καθημερινά τα καθοδηγούμενα ΜΜΕ!
Εμείς, αυτοί που μας κυβερνάνε δηλαδή, στις Πρέσπες απλώναμε τα χέρια φιλίας και ο σύντροφος Γκρουέφσκι μας απειλούσε κιόλας, πάλι καλά που δεν έριξε και κάνα τσάμικο ο Τζέφρυ!
Αφυπνιστείτε Έλληνες...

3 σχόλια:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Και να σε συμπληρωσω, στα Ελληνικά Φιλιππος σημαίνει λάτρης των αλόγων (φίλος-ιππος)και ήταν "Ελλην". Η Ολυμπιαδα (μητέρα Αλεξάνδρου) καταγόταν επίσης απο την Ηπειρο. Οσοι αμφισβητούν την Ελληνική υπηκοοητα του Φιλιππου να τους πω οτι είχε πάρει μερος σε αρκετες Ολυμπιαδες και ηταν νικητής. Στην αρχαια Ελλάδα δικαίωμα συμμετοχης είχαν μόνο οι Ελληνες. Οταν ο πατερας λοιπον και η μάνα ειναι Ελληνες το παιδί τι είναι ρε μάγκες Σκοπιανοι? Αυστραλός? Επισης η γλώσσα που μιλουσε ηταν η Ελληνική και ολοι γνωριζουμε το δάσκαλο του Αλεξάνδρου.
Οι σλαβοφωνοι Σκοπιανοί φίλοι μας δεν καταλαβαίνουν πως μόλις εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Αμερικάνων θα τους είναι πλέον αχρηστοι. Μη θεωρήσετε καθόλου απιθανη μια μελλοντικη συνενωση Σκοπιων-Αλβανιας καθώς η ιδεα της της Μεγαλης Αλβανιας περιλαμβανει και τα Σκοπια μέσα, με το Αλβανικό στοιχειο να υπαρχει ήδη εκει σε μεγάλο ποσοστό...

Θήρα-ζειν είπε...

Δεν υπάρχει περίπτωση οι αλβανοί να ενσωματωσουν τους σκοπιανούς με ειρηνικό τρόπο, άλλωστε δεν τα πολυ πάνε καλά με τις μειονότητες, δες την αντιμετώπιση που έχει αντίστοιχα η δικιά μας στην Βόρειο Ήπειρο. Το ότι οι αμερικάνοι θα τους πετάξουν σαν στημένη λεμονοκουπα μια μέρα αυτό είναι το βεβαιο αλλά μέχρι τότε το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε. Τους παραδίνουμε το όνομα Μακεδονία και κάποια μέρα θα μας ζητάνε και τα ρέστα και την...Θεσσαλονίκη ή κρατάμε την θέση και την Μακεδονία μας δεν πανα να γυρίσει η γή τούμπα; Βολευόμαστε δηλαδή να κάνουμε την χάρη στο κατεστημένο ή κρατάμε σφιχτά την Αλήθεια; Και επιτέλους ας ανοίξει τα αρχεία του για το Μακεδονικό το ΚΚΕ!

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Σωστά, και εγώ δεν εννοουσα ειρηνική συνένωση με τους Αλβανούς, αλλά ένα νέο Κόσοβο.Να δοκιμάσουν και οι Αμερικανοι κανα καινούργιο όπλο.
Γεωγραφικά τα Σκοπια ανήκαν στην αρχαία Μακεδονία, αν θέλουν γεωγραφικό προσδιορισμό που να τους ξεχωρίζει να το δεχτώ, απαιτήσεις άλλες να μην έχουν.
Να σου πω την αλήθεια όμως, τα σύνορα τα βάζει αυτό το σύστημα και αναλογα με τα συμφεροντα του τα μετακινει.Το κατεστημενο που λες και εσυ οπως καταλαβαίνεις υπηρετείτε απο το κεφάλαιο και αυτές οι Εθνικιστικές- επεκτατικές κορόνες και οι ιμπεριαλιστικές πολιτικές ειναι που δεν αφήνουν τους λαούς να ζήσουν αγαπημένοι. Αν δεν ήταν έτσι δε θα αναγκαζόμασταν να φυλάμε Θερμοπύλες ούτε να προσπαθούμε να αποδειξουμε οτι δεν είμαστε ελεφαντες... και απλα δεν θα υπηρχαν αυτου του τυπου οι διεκδικήσεις μεταξυ των λαων.
Οι διεκδικησεις αυτου του κράτους αλλωστε ειναι τόσο νεες όσο και η ιστορία του, όπως και των τουρκοσπορων και καλά "Ιλλυρίων", Αλβανών...Δυστυχώς ο δικτάτορας των λαων αποφασιζει και τους σιγοντάρει αφού τους έκανε υποχειρια του.Α ρε δουλοπρεπης Αλβανοι...Το θέμα ειναι οτι ξέρουμε πολύ καλα τι θέλουν να εφαρμοσουν στα Βαλκάνια και για αυτό πρέπει όλοι οπου και αν ανηκουμε ιδεολογικά να είμαστε προετοιμασμένοι...

Συμφωνοι να ανοίξει το αρχείο του ΚΚΕ... και τι θα κερδισουμε πλεον? Οτι χαθηκε, χάθηκε, κυριως ψυχες...