Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Σύλληψη βιαστή στη Σαντορίνη


Σύλληψη βιαστή στη Σαντορίνη
Σάββατο, 06.06.09

Ένας 29χρονος Αλβανός συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σαντορίνη, επειδή τα ξημερώματα «τρύπωσε» σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε 22χρονη, και αφού της επιτέθηκε τραυματίζοντας την στο κεφάλι και το σώμα, στη συνέχεια τη βίασε.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, οι άνδρες του οποίου κινητοποιήθηκαν εντοπίζοντας τελικά το δράστη, τον οποίο αναγνώρισε αμέσως η νεαρή.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή:http://www.e-tipos.com/newsitem?id=93800

Θήραζειν: Μήπως να αρχίσουμε να δείχνουμε λίγη σημασία στις ορδές μεταναστών και κυρίως λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει το νησί. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του αρμοδιού γραφείου του Δήμου Θήρας στο νησί μας υπάρχουν δηλωμένοι πάνω από 4.500 μετανάστες, οι πιο πολλοί έχουν ενταχτεί στην κοινωνία του νησιού, ενώ ο αριθμός των αδήλωτων και παράνομων, και εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα, είναι τουλάχιστον άλλοι τόσοι, από τους οποίους πάρα πολλοί Πακιστανοί και ασιατικής προέλευσης. Πέρα από το θέμα της ασφάλειας και της νομιμότητας υπάρχει και το τεράστιο πρόβλημα της υγείας. Να αναφερθούμε στα αρκετά περιστατικά φυματίωσης που αντιμετωπίζει αρκετά συχνά το Κέντρο Υγείας; Μήπως αντι να κρατάμε κλειστό το στόμα μας να αρχίσουμε να μιλάμε λίγο παραπάνω...μην κολλήσουμε και τίποτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: