Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Μικρό Έγκλημα ...στην Θηρασιά!




Ο Άρης Σερβετάλης σε ρόλο δαιμόνιου μπάτσου θα ενθουσιάσει πολύ κόσμο. Διορισμένος σε κάποιο απομονωμένο νησάκι αγνώστων λοιπόν στοιχείων ( ο Λεωνίδας φαντασιώνεται film noir εγκλήματα και φωτογενή κυνηγητά, πεπεισμένος ότι η ζωή του ως οργάνου της τάξης θα έπρεπε κανονικά να μοιάζει με μυθιστόρημα. Έλα όμως που η καθημερινότητά του δεν του επιφυλάσσει τίποτα πιο συναρπαστικό από παραβάσεις του ΚΟΚ; Μέχρι που η ήσυχη κοινότητα συνταράσσεται από ένα πτώμα!

Ιδού τι ακριβώς συνέβη:

O Λεωνίδας, νεαρός αστυνομικός, έχει μόλις μετατεθεί σ' ένα πανέμορφο, πλην όμως απομονωμένο νησί του Αιγαίου. Οι επαγγελματικές του προκλήσεις περιορίζονται στο να τοποθετεί πινακίδες «Απαγορεύεται ο Γυμνισμός» στις ερημικές παραλίες του νησιού. Οι συνθήκες θα αλλάξουν όταν ο Λεωνίδας ανακαλύψει στον γκρεμό το πτώμα του γέρου Ζαχαρία. Ήταν ατύχημα ή, όπως υπαγορεύει το ένστικτο του Λεωνίδα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά; Όπως ο κάθε κάτοικος του νησιού, που ερμηνεύει το θάνατο του Ζαχαρία σε συνάρτηση με τον εαυτό του, έτσι κι ο Λεωνίδας θα χρησιμοποιήσει τις εμπειρίες του για να σχηματίσει τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη με τον Ζαχαρία, αλλά και με τη δική του ζωή, όπως ξαφνικά ανατράπηκε, μέσα στην ησυχία του καταγάλανου Αιγαίου.

ΠΑΙΖΟΥΝ οι Άρης Σερβετάλης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ράνια Οικονομίδου, Αντώνης Κατσαρής, Ελένη Κοκκίδου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ερρίκος Λίτσης, Αρτό Απαρτιάν, Παναγιώτης Μπενέκος, Δήμητρα Στογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: