Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Ετοιμάζονται Κουκούλες...


Το μάτι μας έπεσε σε μια πράγματι παράξενη αναφορά, ελπίζουμε με δόση χιούμορ και όχι "καθοδήγησης" στην σημερινή "Καθημερινή". Την παραθέτουμε:

"Μπορεί βέβαια η αίγλη του Παρισιού να μην κινδυνεύει να πληγεί από τη συνεχιζόμενη βία στην περιφέρεια. Δεν μπορούμε να πούμε όμως το ίδιο και για εμάς, που ένας ξένος μπορεί να δει ομάδες κουκουλοφόρων να τα σπάνε στην πλατεία Κολωνακίου. Ευτυχώς που υπάρχει η Μύκονος και η Σαντορίνη. Εκτός και αν οι μπάχαλοι κάνουν εκεί διακοπές..."

Το λογικό θα ήταν να το παραβλέψουμε επειδή όμως ζούμε στην χώρα του παραλόγου μας έζωσαν τα φίδια, λες και δεν μας έφταναν τα όσα ακούμε για μια κακή τουριστική χρονιά το μόνο που μας έλειπε τώρα θα ήταν και ένα χτύπημα των "κουκουλοφόρων" στις ...διακοπές τους! Μερικές εβδομάδες πριν και παρά την επιθυμία κάποιων τοπικών πολιτικών φορέων να "δυναμιτίσουν" τον ερχομό σκάφους του Αμερικάνικου 5ου στόλου που ευτυχώς αυτό δεν έγινε και που πάλι ευτυχώς η είδηση της άφιξης των Αμερικανών ναυτών έμεινε μάλλον τοπική είδηση έτσι τελικά και οι "κουκουλοφόροι" δεν το πήραν χαμπάρι, δεν υπάρχει άλλωστε και τοπικός "πληροφοριοδότης" του περίφημου Ιντυμήντια στο νησί, αλλιώς ποιός ξέρει ίσως να ναύλωναν κάνα πειρατικό από τον...Σόρος και να εμφανιζόντουσαν και εδώ. Το καλοκαίρι όμως πλησιάζει και τόσο η Μύκονος αλλά και η Σαντορίνη θεωρούνται νησιά του ντόπιου και του διεθνές τζετ σετ και της χλίδας(για το τελευταίο σηκώνει πολύ συζήτηση). Φαντάζεστε να γίνει του Κολονακίου και εδώ; Να φυλαγόμαστε ή να μένουμε εφησυχασμένοι ότι τα καλόπαιδα με τις κουκούλες κάνουν μια χαρά την δουλειά τους για την προβολή της χώρας στο εξωτερικό και συγχρόνως και για τον τουρισμό και από την Αθήνα; Το Κράτος σε πιο τηλέφωνο το βρίσκουμε; Ντρίννννν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: