Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Με χαρά...

Πριν
Τώρα
Διαπιστώσαμε λίγες μόλις μέρες αφού ξαναμπήκαμε σε κάποιο ρυθμό, τρόπος του λέγειν, σε αυτό εδώ το ιστολόγιο που διαβάζετε και με όσα λίγα σχολιάσαμε πολλά από αυτά να "αναδρομολογούνται" από την Δημοτική Αρχή!
Καταρχήν άνοιξε πάλι το γραφείο τουριστικής ενημέρωσης, για πόσο ειλικρινά δεν ξέρουμε αλλά έχουμε την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο και θα μεγαλώσει κιόλας ώστε να μην θυμίζει "περίπτερο"! Και ξαφνικά έφυγαν οι ντροπιαστικοί κάδοι έξω από την Μητρόπολη, παρόλα αυτά προστέθηκε ένας ακόμη ανοικτός μεγάλος κάδος στο πάρκινγκ.Το θέμα των σκουπιδιών και των ανοικτών κάδων συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί όλους.
Μπορούμε να πούμε πολλά για τις μονοδρομήσεις και τις μπάρες στα Φηρά. Η μεγάλη μας ένσταση ότι αυτά δεν γίνονται τέλη Ιουλίου, δείχνουν τουλάχιστον προχειρότητα για να μην πούμε και ύποπτη σκοπιμότητα! Μας χαροποίησε επίσης που έγιναν έστω και "ανούσιες" συστάσεις μετά την προτροπή α-νεύθυνων ξενοδόχων, για την ηχορύππανση γενικότερα, όπως και το συμμάζεμμα των ζητιάνων και των διάφορων πραματευτάδων, απομένει επίσης σε αυτούς που χρησιμοποιούν ντουντούκες για να πουλάνε την άνευ ΦΠΑ πραμάτεια τους να τους κλείσουν το μικρόφωνο.
Δεν βιαζόμαστε να στήσουμε στον τοίχο την νέα Δημοτική Αρχή εάν κάποιοι πονηροί την δούνε και έτσι αλλά ήδη χάσαμε ένα καλοκαίρι ακόμα, ώστε επιτέλους το νησί μας να αρχίζει να δείχνει το πραγματικά όμορφο και φιλόξενο του πρόσωπο, αυτό που τόσα εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται να αντικρύσουν. Σκοπός είναι να προχωράμε πιο μπροστά και όχι να συναγωνιζόμαστε την μετριότητα.

ΥΓ: Σεκιούριτι στις μπάρες, πολύ γέλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: