Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Τελικά θα αλλάξει κάτι ριζικά στο νησί...

ή ακόμη και το ποσοστό ρεκόρ που πήρε ο σημερινός Δήμαρχος δεν αρκεί ώστε επιτέλους το νησί μας να ξεφύγει από την μιζέρια και την κακοδιαχείρηση και κακολειτουργία των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών;
Σε λίγες μέρες φτάνουμε στο ζενίθ!!! της φετινής τουριστικής κίνησης και δυστυχώς τόσα μα τόσα που γίνονται, ή καλύτερα δεν γίνονται και καθόλου, μας δίνουν την εντύπωση ότι ο Δήμος παραμένει δέσμιος της μιζέριας και της αντίληψης όλων των προηγούμενων Δημοτικών αρχών.

Η πρωτεύουσσα του νησιού από στολίδι παραμένει έρμαιο στις διαθέσεις του όποιου επαγγελματία, τρόπος του λέγειν, να μιλήσουμε για τα σκουπίδια και την αίσθηση της βρώμας τόσο στα στενά αλλά κυρίως από το φριχτό θέαμα των ανοιχτών κάδων; Ξέρετε τι είναι κάθε μέρα π.χ να πιάσουμε ένα μόνο σημείο του νησιού να ανεβοκατεβαίνουν δίπλα από την Μητρόπολη χιλιάδες τουρίστες, κυρίως αυτών των κρουαζιερόπλοιων και στο ανέβασμα της ανηφόρας να αντικρύζουν 10 "πανέμορφους" και "μοσχοβολημένους" κάδους φαρδιά πλατιά ανοιχτούς και σαν δώρο προστέθηκε και ο μεγάλος κάδος για τα μπάζα; Το να ανφερθούμε και στην πατέντα της ανοικτής σακούλας μεταξύ των κάδων μινιατούρα δίπλα ακριβώς στην Υπαπαντή ας το παραβλέψουμε! Θέμα υγιεινής δεν υπάρχει εδώ;
Και τελικά τόσα χρόνια μας ενοχλούσε η μονοδρόμηση και τώρα στο παραπέντε την βγάλαμε στην φόρα  και αυτή; Μιλάμε για συνέπεια και οργάνωση!
Εδώ να κλείσουμε την μικρή μας αναφορά σε διάφορα που μας "ξίνισαν" έντονα τις τελευταίες μέρες με τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Ε.Ο.Τ που δεν μπορεί να κρατήσει ανοικτό ούτε για 1 μήνα πλέον το περίπτερο ενημέρωσης του κοινού! Θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε που είναι ο Δήμος Θήρας εδώ αλλά προς το παρόν αυτό που ξέρει καλύτερα είναι να αμολάει τα λαγωνικά του και να μοιράζει κλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: