Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Διακοπές στη Σαντορίνη οι Dolce & Gabbana

Διακοπές στη Σαντορίνη οι Dolce & Gabbana

Στη Σαντορίνη βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα οι Dolce & Gabbana! Το σχεδιαστικό δίδυμο έφτασε ινκόγκνιτο στο νησί και, έτσι, μπήκε στη λίστα με τους επώνυμους που επιλέγουν την χώρα μας για τις διακοπές τους.
Ο Dolce και ο Gabbana απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Οία, με τον πρώτο να βολτάρει στα σοκάκια. Μάλιστα, υπάλληλος κοσμηματοπωλείου αποκάλυψε στο Star πως ο σχεδιαστής αγόρασε δώρα και ρώτησε για τις ομορφιές του νησιού που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.
Η χώρα μας φαίνεται πως αποτελεί πόλο έλξης για πολλά πρόσωπα της showbiz.
Μετά τους Brangelina που όχι μόνο ήρθαν στη Σαντορίνη αλλά αγόρασα και βίλα 5,5 εκατομμυρίων, ήρθε η σειρά της Monica Bellucci που εντοπίστηκε σε κότερο στη μαρίνα του Φλοίσβου, ενώ σε Μύκονο και Αθήνα βρέθηκαν πρόσφατα και οι γνωστοί Disquared, ο Din και ο Dan.
Μόνιμος κάτοικος Αντίπαρου γίνεται τα καλοκαίρια ο Tom Hanks, στα Δωδεκάνησα «βολτάρει» με το κότερο ο Roman Abramovich, ενώ ινκόγκνιτο στην Κρήτη κατέφτασε η Julia Roberts.
Την Σίφνο επιλέγει ο Emir Kusturica, την Άνδρο ο Rowan Αtkinson (ο γνωστός Mr. Beanντε) και στην Πάτμο ο Richard Gere.
Στην μακριά λίστα των celebrities που... μένουν Ελλάδα υπάρχει και το όνομα του Michael Schumacher που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά σπιτιού στην Ελαφόνησο, η Madonna η οποία έχει βουτήξει στα νερά της Ιθάκης και «παζαρεύει» ένα μικρό νησί, ο Sean Connery που διαθέτει σπίτι στον Πόρο και ο Armani που αγόρασε πρόσφατα έκταση στα Σύβοτα της Λευκάδας από την Αθηνά Ωνάση!

Πηγή: http://www.madata.gr/diafora/showbiz/72112.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: